|

Gaziantep'te İbrahim Üzülmez'e sert tepki

Vodafone Arena'da "İbo Takımı Ayağa Kaldır" diye tezahürat yapılmasının ardından Gaziantepspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez'in futbolcularına ayağa kalkın işareti yapması, kırmızı-siyahlı taraftarların tepkisini çekti.

Yeni Şafak
10:04 - 25/12/2016 Pazar
Güncelleme: 11:12 - 25/12/2016 Pazar
Yeni Şafak
Vodafone Arena tribünleri Gaziantepspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez'e büyük sevgi gösterilerinde bulundu.
Vodafone Arena tribünleri Gaziantepspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez'e büyük sevgi gösterilerinde bulundu.

Gaziantepsporlu taraftarlar, teknik direktör İbrahim Üzülmez'in, Beşiktaş mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamalara ve maç içerisinde siyah-beyazlı taraftarların isteğini yerine getirmesine sert tepki gösterdi.



Sosyal medyadan tepkisini dile getiren Gaziantepspor TV hesabından yapılan paylaşımda, "İleride Beşiktaş'a hoca olmak istiyorum diyen maç içinde Beşiktaş taraftarına güzellik yapan İbrahim Üzülmez çok amatörsün. Gaziantepspor'u yükselme basamağı olarak gören hocalardan ve ve beceriksiz yönetimden bıktık" ifadeleri kullanıldı.








Neler yaşandı?

Beşiktaş-Gaziantepsor maçının ilk yarısında ikili mücadelelerin ardından yerde kalan konuk ekibin futbolcularına siyah-beyazlı taraftarlar tepki göstererek, "İbo Takımı Ayağa Kaldır" diye tezahürat yaptı. Beşiktaş taraftarının bu çağrısı sonrası İbrahim Üzülmez futbolcularına ayağa kalkın işareti yaptı.







"Allah inşallah bu statta görev almayı nasip eder"

Beşiktaş'ta geçmiş yıllarda futbol oynayan İbrahim Üzülmez, mücadele sonrası yaptığı açıklamada ise hayalinin siyah-beyazlı takımda teknik direktörlük yapmak olduğunu belirterek şöyle konuştu;



"Benim de hedeflerim Beşiktaş'ın başında olmak. Geçen sene müthiş başarı yaptık. Gaziantepspor'un ekmeğini yiyorum. Varımı yoğumu ortaya koyuyorum. Başarı yakalarsak neden olmasın. İnanıyorum, güveniyorum. Taraftarlar 'Deli' lakabı taktı. Allah, inşallah bu statta görev almayı nasip eder"













#İbrahim Üzülmez
#Gaziantepspor
#Beşiktaş
7 yıl önce