|

Her takımı yenebiliriz

Beşiktaş’ın Kanadalı golcüsü Cyle Larin, kampta yeniden takım birlikteliği oluştuğunu söyleyerek, “Ligin ilk yarısında bazı maçlarda çok iyi takım olduk. İkinci yarıda bu devamlılığı yakalarsak her maçı kazanabiliriz. Bunu sağlarsak da şampiyonluğun en güçlü adayı oluruz” dedi.

Haber Merkezi
04:00 - 11/01/2019 Cuma
Güncelleme: 03:58 - 11/01/2019 Cuma
Yeni Şafak
Cyle Larin
Cyle Larin

Beşiktaş’ın Kanadalı golcüsü Cyle Larin, siyah-beyazlı takımın Antalya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Siyah-beyazlı takımın kampıyla ilgili konuşan 23 yaşındaki Kanadalı futbolcu, “Yeniden takım birlikteliği oldu, bu da pozitif bir gelişme. Ben de sıkı çalışıyorum ve ekstra antrenmanlar yapıyorum. Goller atıyorum ve bu goller özgüvenin gelişmesi adına oldukça değerli. İlk yarıda takım olarak mücadele ettik ama bunu zaman zaman yaptık. İkinci yarıda bunu genele yaymak istiyoruz” dedi. Burak Yılmaz transferinin sorulması üzerine konuşan Larin “Burak Yılmaz çok değerli bir oyuncu. Takıma büyük katkılar sağlayacaktır. Forvet rekabetini yükseltecek” diye konuştu.

AVRUPA İÇİN GELDİM

Beşiktaş kariyerine iyi başladığını ancak daha sonra düşüş yaşadığını belirten Larin, “Başta pozitif başladım, goller attım, asistler yaptım ama sonrasında düşüş oldu. İyi çalışıyorum, Baskı ile başa çıkabilen biriyim. Aldığınız süre arttıkça, daha pozitif oluyorsunuz. Günden güne daha iyiye gittiğimi düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Larin, “Avrupa’da yüksek hedefleri olan bir takımda oynamak istediğim için Beşiktaş’a transfer oldum. Beşiktaş’ın önemli bir parçası olabileceğimi düşünüyorum. Ligin ilk yarısında bazı maçlarda çok iyi takım olduk. Ligin ikinci yarısında bu devamlılığı sağlamalıyız. Devamlılığı yakalarsak her takımı yenebiliriz. Bunu sağlarsak da şampiyonluğun en güçlü adayı oluruz” diyerek sözlerini tamamladı.

  • Love isterse FIFA’ya gitsin
  • Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vagner Love’un dilerse FIFA’ya gidebileceğini söyledi. Brezilyalı oyuncunun menajerinin alacakları konusunda FIFA’ya başvurabilecekleri açıklaması üzerine konuşan Orman, “Love da mutsuz, biz de mutsuzuz. Belirli bir bonservis bedeli ödedik, kimse bize akılsız gözüyle bakmasın. Vagner Love, FIFA’ya gitmek isterse gider. Uçaklar var. FIFA’nın merkezi İsviçre’de. Giderler, gelirler” dedi. Forvet ve stoper transferi yaptıklarını belirten Beşiktaş Başkanı, şartlar oluşursa sağ bek alacaklarını söyledi. Teknik direktör Şenol Güneş’in yeni teklifimizi yaptıklarını belirten Orman, “Şenol ağabey kariyerinde hiçbir takımda 4 yıl üst üste çalışmadı, mutluyuz. Hocamızla ayrı gayrı konumuz yok. Şenol hocanın kontratından daha önemli olan şey takımın ikinci yarıdaki performansıdır. Ben de hocamız da ona odaklandık” diye konuştu.
  • Oğuzhan’a Monchi engeli
  • Roma Sportif Direktörü Monchi, Beşiktaş’tan transferi gündemde olan Oğuzhan Özyakup için konuştu. Oğuzhan’ın Roma’ya transferinin mümkün olmadığını ifade eden Monchi, “Rugani mi? İmkansız. Thiaho Mendes mi? İmkansız. Ziyech ve Belotti mi? İmkansız. Leander Dendoncker mi? İmkansız. Oğuzhan Özyakup mu? İmkansız. Herrera mı? İmkansız” dedi. Bennacer mı? Onu beğeniyoruz ve şu anda değil ancak Haziran ayında konuşuruz” dedi. Roma’da harika bir ekip oluşturmak ve kalıcı başarılar elde etmek için çalıştıklarının altını çizen Monchi, “Transfer politikamızı genç ve dolayısıyla uzun vadede bize katkı sağlayacak isimler üzerine kurduk. Roma’da şu anda 18-20 yaş aralığında futbolcular oynuyor ve bu futbolcuların sayısının her geçen gün arttığını göreceksiniz” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, Fürth ile karşılaşacak

Beşiktaş Antalya kampının üçüncü hazırlık maçında bugün Alman 2. Lig ekiplerinden Greuther Fürth ile karşılaşacak. Maç saat 17.00’de başlayacak.


#Beşiktaş
#Cyle Larin
5 yıl önce