İyi günde kötü güde hepimiz bir olmalıyız

Yeni Şafak, Ali Kemal Yazıcı
05:00, 17/03/2016, Perşembe
Yeni Şafak
İyi günde kötü güde hepimiz bir olmalıyız

Beşiktaş maçındaki taraftar desteğinden dolayı taraftarlara teşekkür eden Basın Sözcüsü Asım Örem, galibiyet hediye edemedikleri için takım adına özür diledi. Örem, "Yeniden büyük Trabzonspor'u hep birlikte inşa etmeliyiz" dedi.

Trabzonspor Basın Sözcüsü Asım Örem, Beşiktaş maçında takımlarını coşkuyla destekleyen taraftarlarına teşekkür etti, "Onlara galibiyet hediye etmek isterdik ama olmadı" dedi. Avni Aker Stadı'nı dolduran taraftarların Ankara'da yaşanan terör saldırısına karşı ortak tepki göstermesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Örem, "Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Trabzon'dan bütün Türkiye'ye verilen mesaj çok önemliydi. Taraftarlarımız bunu en güzel şekilde yerine getirdi" diye konuştu.


Bordo mavili futbolcuların Beşiktaş karşısında galip gelmek için ellerinden geleni yaptığını belirten Trabzonspor yöneticisi, "90 dakika boyunca takımına desteğini eksik etmeyen taraftarımıza galibiyet hediye etmek isterdik ama olmadı. Şimdi önümüzde Medicana Sivasspor maçı var. Taraftarlarımızın yine takımımızın yanında olacağından kuşkumuz yoktur. Şu bilinsin ki, başkanımız ve yönetim kurulumuz hem saha içinde hem de saha dışında daha güçlü bir Trabzonspor'un oluşturulması amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Yeniden Büyük Trabzonspor'u hep birlikte inşa etmeliyiz. Bu yüzden iyi ya da kötü gün ayrımı yapmadan hepimiz taşın altına elimizi koymalıyız" ifadelerini kullandı.



Hami Mandıralı: En az 1 puanı hak etmiştik


Trabzonspor, Sivasspor maçı hazırlıklarına başlarken teknik direktör Hami Mandıralı, Beşiktaş maçında kaybetmelerine rağmen kazandıkları Mersin maçından çok daha istekli ve arzulu olduklarını belirtti. Oyuncularıyla derbiyi değerlendiren genç teknik adam, en az bir puanı hak ettiklerini söyledi, "Takım olma adına önemli yol kat ettik. Eksiklerimizin olması işimizi zorlaştırsa da Trabzonspor takımı bunun arkasına sığınamaz. Sivas'ı yenerek yeni bir başlangıç yapmalıyız" dedi.





Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026