Josue imzaya kaldı

Yeni Şafak, Umut Yılmaz
04:00, 13/07/2016, Çarşamba
Yeni Şafak
Josue imzaya kaldı

Galatasaray, Alex Telles'i dün resmen Porto'ya sattığını açıklarken, bu transfer karşılığında 1 yıllığına Portekiz ekibinden kiralanan Josue ise, "Galatasaray'a transferim küçük pürüzler dışında bitti. Transfer 1-2 gün içinde resmen açıklanır ve bende takımımın kampına katılırım" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Kulübü, geçen sezonu Inter'de geçiren Alex Telles'in 6.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Porto'ya transfer olduğunu borsaya bildirdi. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, genç futbolcunun bir sonraki satışından da yüzde 10 pay alınacağı açıklandı. Yapılan anlaşmaya göre, G.Saray, Portekiz ekibinden Josue Pesqueira'nın 1 yıllık kiralanması konusunda da anlaşma sağladı. Porto'nun yıldız oyuncusu Josue, yakın çevresine, "Galatasaray'a transferim küçük pürüzler dışında bitti" dediği öğrenildi.



TÜRKİYE'YE DÖNECEĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM

Sarı-kırmızılı takım Josue ile anlaşma konusunda son pürüzler görüşürken, 25 yaşındaki orta saha oyuncusu yakın çevresi ile ve Türkiye'deki arkadaşlarıyla yaptığı görüşmede, "Galatasaray'a transferim bitti. Küçük pürüzler dışında her şey halloldu. 1-2 gün içinde resmen açıklanacak ve kampa katılacağım. Türkiye'ye döneceğim için çok mutluyum" dediği öğrenildi. Portekizli futbolcu, geçen sezon Bursaspor ve Braga formaları ile toplamda 39 maça çıkmış 5 gol ve 5 asistlik performans sergilemişti.



  1. Bilal Kısa'nın 100 bin Euro'su G.Saray'dan!
  2. Bursaspor'un Serdar Aziz'in transferine karşılık G.Saray'dan kadrosuna kattığı isimlerden Bilal Kısa'nın sözleşmesinde ilginç bir madde ortaya çıktı. Bursaspor'un takasta aldığı 33 yaşındaki orta saha oyuncusu ile 2 yıllık sözleşme imzalanırken, kulüpten yıllık 750 bin Euro alacağı, "25 maç oynarsa G.Saray'dan 100 bin Euro daha alacak" maddesi konulduğu öğrenildi.

Başlıklar :GalatasarayJosue
Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026