Juventus Asamoah için çağırdı

Yeni Şafak, Umut Yılmaz
04:00, 28/08/2017, Pazartesi
Yeni Şafak
Juventus
Asamoah için çağırdı
​Juventus Asamoah için çağırdı

Galatasaray, sol bek için listesinin ilk sırasında yer alan Ganalı oyuncu için İtalyan kulübünden davet aldı. Juventus, sarı-kırmızılıları son detayları ve ödeme planını belirlemek üzere Torino'ya çağırdı.

Transfer sezonu bitmeden kadrosunu Bafetimbi Gomis, Younes Belhanda, Maicon, Mariano, Fernando, Badou Ndiaye ve Sofiane Feghouli ile takviye eden Galatasaray'ın, sol bekini de güçlendirmek için çalışmalarına hız verdiği kaydedildi. Sarı-kırmızılıların, bu bölge için yaptıkları transfer listesinin ilk sırasında yer alan Juventus'un Ganalı savunmacısı Kwadwo Asamoah'ın transferinde mutlu sona çok yakın oldukları belirtildi. İtalyan ekibiyle görüşmelerini bir süredir yürüten ve anlaşma zemini oluşturan sarı-kırmızılılarda sportif direktör Cenk Ergün'ün transfere son noktayı koymak ve Ganalı oyuncuyu İstanbul'a getirmek için hafta içinde İtalya'ya hareket edeceği belirtildi. İtalyan ekibinin Cenk Ergün’ü son detayları konuşmak ve ödeme planını belirlemek üzere Torino’ya çağırdığı kaydedildi.

BU SEZON HENÜZ
MAÇA ÇIKMADI

Cenk Ergün'ün, son detayları tamamlayarak transferi Kurban Bayramı'na girmeden önce tamamlamak istediği belirtildi. Günlerdir sosyal medyada Asamoah’ın gelmesi için çalışmalar yapan Galatasaraylı taraftarları mutlu etmek isteyen sarı-kırmızılı yönetimin, bayramdan önce Ganalı futbolcuyu İstanbul’a getirmeyi planladığı kaydedildi. Oyuncunun transferine onay vermek için yeni bir ismi kadrosuna katmayı planlayan Juventus'un, Genoa’dan Diego Laxalt’la anlaşmak üzere olduğu kaydedildi. Asamoah, bu sezon iki haftası geride kalan İtalya Ligi'nde Juventus'ta henüz forma giymezken geride kalan sezonda ise 24 maça çıkarken 1 asistle takımına katkı sağlamıştı.

  • http://image.piri.net/resim/imagecrop/2017/08/28/03/57/resized_646e2-ddb5ec15saray.jpg
  • Milli maç arası en çok
    Feghouli'ye yarayacak
  • G.Saray'a transfer olmadan önce West Ham United ile çıktığı idman sırasında sakatlık yaşayan Sofiane Feghouli’ye milli takım arası ilaç gibi gelecek. G.Saray yöneticileri, Cezayir Milli Takımı’na çağrılan 27 yaşındaki oyuncunun federasyonu ile görüşerek sakatlığı nedeniyle katılmamasının daha doğru olacağı konusunda görüş birliği sağladı. Milli arada tedavisinin sürmesi planlanan oyuncunun, Antalyaspor maçında en azından yedek kulübesinde olması bekleniyor. Teknik direktör İgor Tudor, Feghouli'nin bir an önce takıma katılmasını isterken, Cezayirli futbolcu da G.Saray formasıyla sahaya çıkmak için sabırsızlanıyor.
Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026