|

LASK Linz-Beşiktaş maçı TRT 1'den şifresiz ve canlı olarak yayınlanacak

Beşiktaş, bu akşam saat 20.45'te Avusturya temsilcisi LASK Linz ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. UEFA Avrupa Ligi eleme turu maçının rövanşını TRT 1 canlı olarak yayınlayacak. Futbolseverler Beşiktaş maçını 20.45'ten itibaren TRT 1'den şifresiz olarak izleyebilecek. LASK Linz-Beşiktaş maçının 3 boyutlu canlı anlatımı ve istatistiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yeni Şafak
19:44 - 16/08/2018 Perşembe
Güncelleme: 19:58 - 16/08/2018 Perşembe
Yeni Şafak
​LASK Linz-Beşiktaş
​LASK Linz-Beşiktaş

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı LASK Linz maçı bu akşam saat 20.45'te başlayacak. Futbolseverler LASK Linz-Beşiktaş maçını TRT 1'den canlı olarak izleyebilecek. Avrupa'da da bazı kanallar LASK Linz-Beşiktaş mücadelesini şifresiz ve canlı olarak izleyicilerine aktaracak. UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş'ın maçını canlı olarak izleyebileceğiniz kanallara haberimizden ulaşabilirsiniz.

LASK Linz-Beşiktaş maçını şifresiz veren kanalların listesi şöyle;

LT1, Arena Sport 1, Arena Sport 4, Pyramids TV, Sports 1 ve ESPN.
TRT 1 İZLE;


LASK Linz-Beşiktaş maçının 3 boyutlu canlı anlatımını haberimizden takip edebilirsiniz;
Beşiktaş ve Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi maçları neden yayınlanamıyor?

Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek olan takımlarımızdan Beşiktaş ve Başakşehir, bu akşam play-off'a kalma mücadelesi verecekler. Ancak iki takımımızın maçları an itibarıyla ülkemizde yayın yapan hiçbir kanaldan yayınlanmayacak. Peki futbolseverlerin merakla beklediği rövanş karşılaşmaları neden Türkiye'de yayın yapan kanallar tarafından izlettirilemecek? Konunun arkasında yatan gerçek Avrupa Ligi karşılaşmaları için istenen yayın ücreti.

Konuyla ilgili Lig Radyo Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ayan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada akşam oynanacak maçlar için istenen parayı duyurdu ve zor bir ihtimal de olsa 1 mücadelenin yayının olabileceğini aktardı.

İşte Mehmet Ayan'ın yayınlanamayan maçlarla ilgili istihbaratı;
  • "TRT'deki arkadaşlarımdan değil ama yakın çevrelerinden öğrendiğim kadarıyla TRT'den iki UEFA Avrupa Ligi maçının naklen yayını için talep edilen fiyat toplam 240.000 Euro'ymuş, haklı olarak pahalı gelmiş TRT'ye. Yine de bir son dakika gelişmesi ile en azından biri verilebilirmiş."
#​LASK Linz
#Beşiktaş
#​LASK Linz-Beşiktaş maçını
6 yıl önce