|

Melo’dan Aslan’a Scarpa önerisi

Hücum bölgesine takviye yapmak isteyen G.Saray’da, Palmeiras’ın orta saha oyuncusu Gustavo Scarpa gündeme geldi. Brezilyalı oyuncu, Felipe Melo tarafından önerildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 8/08/2018 Çarşamba
Güncelleme: 04:14 - 8/08/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Gustavo Scarpa
Gustavo Scarpa

Yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle menajerlere para ödemek istemeyen Galatasaray, transfer için eski futbolcularını devreye sokarken, Felipe Melo, Brezilyalı arkadaşını sarı-kırmızılı takıma önerdi.

Palmeiras’ta forma giyen 24 yaşındaki 10 numaralı sambacı Gustavo Scarpa’nın, teknik direktör Felipe Scolari ile problem yaşadığı ortaya çıktı. Melo, sarı-kırmıızlı yöneticlerle yaptığı görüşmede, “Eğer çabuk davranırsanız bu fırsatı değerlendirebilirsiniz. Scarpa’yı alırsanız pişman olmazsınız. Çok yetenekli bir oyuncu. Bir çok kulüp peşinde” dediği öğrenildi. Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak’la görüşen Melo’nun, Palmeiras’ın Scarpa’yı kendilerine kiralamaya sıcak bakabileceğini ilettiği ifade edildi.

Teknik heyetin de, zaten transfer listelerinde yer alan 24 yaşındaki oyuncu için acil eylem planı başlattığı belirtildi. Gustavo Scarpa bu sezon Palmeiras formasıyla 6 maçta 318 dakika süre aldı. Scarpa’nın Palmeiras ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

ORTA SAHAYA GRUJİC

Diğer yandan İngiltere’nin Daily Mirror gazetesi, Liverpool’da kadroda düşünülmeyen Marko Grujic’in G.Saray’ın gündeminde olduğunu yazdı. Sırbistan’ın Kızılyıldız takımından 7 milyon Euro karşılığında 2015 yılında transfer edilen Grujic, bu süreçte Liverpool’da 14 maçta 1 asistlik performans gösterdi. 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Geçen sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Cardiff City forması giyen Sırp futbolcu, 13 maçta 1 gol attı. Bu gelişmelerin yanında Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Chelsea’den Gary Cahill’i transfer etmek için bağlantılarını devreye sokarken, Albayrak’ı İngiltere’ye göndereceği de öğrenildi. Abdurrahim Albayrak’ın Chelsea’den Zouma ve Cahill için yoklama yapacağı belirtildi. Yönetimin, Maurizio Sarri tarafından düşünülmeyen Cahill’i, bonservissiz alarak, gelmesi konusunda ikna etmeye çalıştığı ve şartları zorlanacağı öğrenildi.

#Felipe Melo
#Gustavo Scarpa
6 yıl önce