|

Mitrovic: Beşiktaş'tan ayrıldığım için mutluyum

Devre arasında Beşiktaş'tan Club Brugge'e kiralanan savunma oyuncusu Matej Mitrovic, siyah-beyazlı takımda forma şansı bulmasının zor olduğunu ve ayrıldığı için mutlu olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
15:30 - 7/02/2018 Çarşamba
Güncelleme: 15:47 - 7/02/2018 Çarşamba
Diğer
Beşiktaş'ta beklentileri karşılayamayan Mitrovic, siyah-beyazlı formayla sadece 13 maçta ilk 11'de şans bulabildi.
Beşiktaş'ta beklentileri karşılayamayan Mitrovic, siyah-beyazlı formayla sadece 13 maçta ilk 11'de şans bulabildi.

Beşiktaş’ın ara transferde Belçika ekibi Club Brugge’e kiralık olarak gönderdiği Matej Mitrovic, kariyerindeki bu değişiklikle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Siyah-beyazlı ekipteki günlerine ilişkin de açıklamalarda bulunan 24 yaşındaki savunma oyuncusu, Beşiktaş'tan ayrıldığı için mutlu olduğunu söyledi.

Skorer'in Hırvat basınından aktardığına göre Mitrovi'in açıklamalar şöyle;
"Beşinci oyuncu konumundaydım"
  • “Dünya Kupası’na sayılı aylar kalmışken Beşiktaş’ta sürekli yedek kulübesinde oturmanın benim için bir anlamı yoktu. Dusko Tosic, Domagoj Vida, Gary Medel ve Pepe’nin ardında savunmada ancak beşinci oyuncu konumundaydım. Dolayısıyla şans gelmesini beklemek doğru olmazdı. Buna karşın fırsat geldiğinde iyi iş çıkardığımı, bu fırsatı iyi değerlendirdiğimi de düşünüyorum. Ancak baktım ki teknik direktörümüz Şenol Güneş rotasyonda fazla değişiklik yapmıyor, beni tercih etmiyor ve planlarının arasında ben yokum, o zaman Dünya Kupası öncesinde başka bir kulübe gitmem gerektiğini fark ettim."
"İstanbul’da yemeğe gitmem iki saat sürüyordu"
  • "Düzenli şekilde sahada olduğunuzda güven kazanıyorsunuz. Ben de böyle olsun istiyorum. Yeni takımımda tek isteğim forma şansı bulmak ve düzenli oynamak. Ayrıca İstanbul’da yemeğe gitmem iki saat sürüyordu. Şimdi Brugge’de aynı süreyi gezinerek geçiriyorum. Brugge kenti hoşuma gitti. İstanbul’dan daha huzurlu ve rahat olduğu kesin."
#Matej Mirtovic
#Beşiktaş
6 yıl önce