Ortalığı karıştıran koreografi

Yeni Şafak
14:1528/09/2015, Pazartesi
G: 28/09/2015, Pazartesi
DHA

Danimarka'da Brondby-FC Kopenhag karşılaşması 1-0 Brondby'nin galibiyeti ile sonuçlandı. Ancak maça damgasını vuran galibiyet değil, Brondby taraftarının açtıkları dev figür oldu.

Danimarka'da oynanan lig maçlarında dev pankart modası başladı.



Brondby taraftarının açtığı 218 metre büyüklüğündeki dev pankartta, Elinde kafası kesilmiş Arslan ve kanlı kılıcı bulunan gladyatör tepki çekti. FC Kopenhag'lı taraftarlar kulüplerini temsil eden Arslan'ın kafası kesilmiş resmini görünce çılgına döndüler.



İki kulübün taraftarları arasında çıkan kavgada çok sayıda taraftar polisler tarafından gözaltına alındı. FC Kopenhag'lı taraftarlar, Brondby stadyumunun sandalyelerini sökerek stada attılar.



Brondby yeni kalecisi Frederik Rönnow pankartın kendisini çok şaşırttığını ama çok da beğendiğini belirterek "Böyle bir pankartı daha önce hiç görmemiştim. Maç öncesi sahada ısınma koşusu yaparken pankartı görünce çok şaşırdım ama bir o kadar da beğendim. Taraftarımızın bizi bu kadar desteklemesi çok güzeldi. Bu taraftarı başka yerde bulamayız" dedi. Şimdi FC Kopenhag'lı taraftarların da Brondby taraftarlarından öç almak için daha büyük bir pankart hazırlama girişiminde bulundukları bildirildi.



Dev pankartın 250 bin krona (100 bin TL) mal olduğu bildirildi.







#Brondby
#FC Kopenhag
#pankart
#danimarka ligi

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.