|

Oscar Romero'dan transfer adımı

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Paraguaylı 10 numara Oscar Romero, sarı lacivertlileri heyecanlandıran bir hamlede bulundu. Geçtiğimiz günlerde Avrupa'da oynamak istediğini açıkça belirten 24 yaşındaki futbolcu, kulübünün yeni sözleşme teklifini geri çevirdi.

Yeni Şafak
11:59 - 13/10/2016 Perşembe
Güncelleme: 12:22 - 13/10/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Oscar Romero, Paraguay futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en dikkat çekici futbolculardan biri olarak yorumlanıyor.
Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Oscar Romero, Paraguay futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en dikkat çekici futbolculardan biri olarak yorumlanıyor.

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde gündemine gelen Oscar Romero, Arjantin'den ayrılık hazırlığı yapıyor.



Arjantin basını, Racing kulübünün Oscar Romero'ya yeni sözleşme teklifinde bulunduğunu ancak Paraguaylı futbolcunun olumsuz yanıt verdiğini açıkladı. Ole gazetesinde yer alan habere göre futbolcunun Aralık ayında ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken Racing'in oyuncudan ciddi bir gelir beklediği ifade edildi.



Yaz transfer döneminin son günlerinde Fenerbahçe'ye transferi gündeme gelen Oscar Romero, evrakların yetişemeyecek olması sebebiyle transferi devre arasına bırakmıştı.Futbolcunun menajeri Daniel Campos da yaptığı açıklamada sarı lacivertlilerle Ocak ayında tekrar görüşebiliriz ifadelerini kullanmıştı.






Serbest kalma bedeli 6 milyon euro

Fenerbahçe'nin dışında La Liga ekiplerinden Villarreal'in de gündeminde olduğu ifade edilen Oscar Romero'nun Türkiye'ye gelişi oldukça muhtemel görülürken sarı lacivertlilerin bu transferi gerçekleştirmek için 6 milyon euro civarında bir ödeme gerçekleştirmesi gerekiyor. Oyuncunun Racing'deki sözleşmesi gereği 6 milyon euroluk serbest kalma maddesinin olduğu ve bu rakamın ödenmesi halinde Romero'nun takımdan ayrılmasının kesinleşeceği belirtildi.



Sol ayaklı oluşu ve attığı paslarla dikkat çeken Oscar Romero, Fenerbahçeli Alex'i andıran özelliklere sahip. Golcü özelliğiyle de dikkat çeken futbolcunun oyun tarzı hakkında fikir sahibi olabileceğiniz bu videoyu izleyebilirsiniz;











#Oscar Romero
#Racing
#Fenerbahçe
8 yıl önce