|

Osmanlıspor Alex Song'la görüşüyor

Tarihinde ilk kez katıldığı Avrupa Kupalarında gruptan çıkma başarısı gösteren Osmanlıspor devre arasında takımını güçlendirmek için harekete geçti. Başkent ekibinin gündemindeki ilk isim ise uzun süre Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan eski Barcelonalı Alex Song...

Yeni Şafak
15:04 - 10/12/2016 Saturday
Güncelleme: 15:27 - 10/12/2016 Saturday
Yeni Şafak
2012 yılında Barcelona'ya transfer olan Alex Song, Katalan kulübünde 2 sezon oynadıktan sonra West Ham United'a kiralanmıştı.
2012 yılında Barcelona'ya transfer olan Alex Song, Katalan kulübünde 2 sezon oynadıktan sonra West Ham United'a kiralanmıştı.

UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu lider tamamlayarak son 32'ye kalan Osmanlıspor, hedef büyülttü... Başkent ekibi devre arasında kadrosunu güçlendirerek ilk kez katıldığı UEFA Avrupa Ligi'nde gidebildiği yere kadar gitmeyi hedefliyor.



Osmanlıspor yönetimi bu amaçla devre arası transfer dönemi için 3 transfer yapmayı hedefliyor. Avrupa'da tarih yazan temsilcimizin kadroya katmak istediği ilk ismin uzun bir süre Galatasaray'ın da gündemine gelen Alex Song olduğu öğrenildi. Eski Barcelonalı futbolcu sezon başında Rus ekibi Rubin Kazan'a transfer olmuştu. Osmanlıspor, Rusya Ligi'nde ikinci yarının Mart ayında başlayacak olması sebebiyle yıldız oyuncuyu kiralamak istiyor. Song'un da Türkiye'de kısa süreli oynamaya sıcak baktığı ifade ediliyor.





Ankara'ya geldiği iddia edildi


Hatırlanacağı üzere Alex Song'un Osmanlıspor'un Zürih'le oynadığı maçta Ankara'ya geldiği ve yöneticilerle transfer görüşmesi yaptığı belirtilmişti. Kulüp yönetiminden konuyla ilgili bir bilgi verilmezken devre arasında kadroya 3 önemli futbolcunun katılmasının beklendiği ifade edildi.



Menajerine yetki verdi


Alex Song, Rubin Kazan'la 11 resmi maçta forma giyerken 2 de asist yapma başarısı gösterdi. 29 yaşındaki futbolcunun, takımının Avrupa Kupalarında olmaması sebebiyle Osmanlıspor'da oynamak için menajerine yetki verdiği öğrenildi.










#Alex Song
#Osmanlıspor
7 years ago