|

Osmanlıspor'un yıldızı Ndiaye'ye Ruslar talip oldu

Osmanlıspor'un yükselen yıldızı Papa Alioune Ndiaye, Rus kulüplerinin gündeminde yer alıyor. Süper Lig'de gösterdiği performansla harika işlere imza atan Senegalli futbolcuya, Spartak Moskova talip oldu.

Yeni Şafak ve
10:57 - 19/09/2016 Pazartesi
Güncelleme: 11:52 - 19/09/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Başarılı grafiğiyle dikkat çeken Osmanlıspor'da yıldız futbolcu Badou Ndiaye'ye Spartak Moskova kulübü talip oldu.
Başarılı grafiğiyle dikkat çeken Osmanlıspor'da yıldız futbolcu Badou Ndiaye'ye Spartak Moskova kulübü talip oldu.

Bu sezon çıktığı 11 resmi maçta henüz yenilgi yüzü görmeyen Osmanlıspor, tarihinde ilk kez katıldığı UEFA Avrupa Ligi'ne galibiyetle başlarken Süper Lig'e de geçen sezon bıraktığı yerden devam ediyor...



Başkent temsilcisinin yükselen bu performansında ise Senegalli futbolcu Papa Alioune Ndiaye'nin payı büyük. Osmanlıspor'da 10 numaralı formayı giyen futbolcu geçen sezon sergilediği performansın ardından bir çok dev kulübün listesine girmeyi başarmıştı. 25 yaşındaki futbolcu için yaz döneminde gelen teklifleri kabul etmeyen başkent ekibi, devre arası transfer döneminde ise yıldız oyuncuyu tutmak için mücadele edecek. Bunun sebebi ise Rusya Ligi'nin dev takımlarından Spartak Moskova'nın oyuncunun peşinde olması...







Geçen sezondan bu yana izliyorlar


Spartak Moskova kulübünün scout ekibinin listesinde olan Papa Alioune Ndiaye'nin uzun süredir Rus kulübünün gündem olduğu aktarıldı. Osmanlıspor'un maçlarına scoutlarını gönderdiği belirtilen Moskova kulübünün oyuncunun temsilcisiyle de bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.



8 milyon euro


Norveç ekiplerinden Bodø/Glimt'ten 2015 yılında

Osmanlıspor'a transfer olan orta saha oyuncusu için 350 bin euro bonservis bedeli ödenmişti. Senegalli futbolcunun şimdiki piyasa değeri ise 4.5 milyon euro. Ancak Osmanlıspor Kulübü, yıldız futbolcusu için 8 milyon euro (26 milyon TL) dolaylarında bir bonservis bedeli talep ediyor. Spartak Moskova kulübünün mali yapısının uygun olması sebebiyle bu rakamı ödeyebileceği iddia edilirken yakın zamanda resmi görüşmelerin başlayacağı belirtildi.



Ndiaye'nin transferinin gerçekleşmesi halinde Osmanlıspor bir futbolcudan ilk defa bu kadar yüksek bir bonservis bedelini kasasına koyacak.
















#Osmanlıspor
#Papa Alioune Ndiaye
#Spartak Moskova
8 yıl önce