Pedro Pinto: En büyük Türk takımı Galatasaray

Yeni Şafak
11:58, 14/11/2017, SalıG: Güncelleme: 12:08, 14/11/2017, Salı
Diğer
Pedro Pinto: En büyük Türk takımı Galatasaray
UEFA Medya Sorumlusu Pedro Pinto.

UEFA Medya Sorumlusu Pedro Pinto, Şenes Erzik ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı’nın da aralarında bulunduğu ortamdaki ilginç sohbet ortaya çıktı.

UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, UEFA’nın medya sorumlusu Pedro Pinto, 10 ülkenin önemli gazetecileri ve Türkiye’deki spor müdürlerini Beşiktaş-Monaco maçı öncesi yemekte buluşturdu. Yemeğin onur konuğu ise UEFA eski icra kurulu üyesi Şenes Erzik oldu.


Hürriyet'te yer alan habere göre; UEFA Medya Sorumlusu Pinto'nun yemek sırasında Türkiye’deki spor muhabirlerine yönelttiği bir soru ise gündem oldu. "Beyler size göre hangisi daha büyük: Fenerbahçe mi, Galatasaray mı?” diye soran Pinto'ya Türk gazeteciler, "Siz ne düşünüyorsunuz" dedi.

Pinto, bu soruya şu şekilde cevap verdi;
  • "Galatasaray. Çünkü Avrupa’daki bilinirlik, başarı ve uluslararası yıldızlar açısından hiçbir Türk takımı Galatasaray’ın yerini tutamaz. Hagi’yle başlayan yıldız transferleri, en son Drogba ve Sneijder’la zirve yaptı. Dolayısıyla bence Galatasaray marka olarak daha büyük."
Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026