|

Roman Neustadter Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, Alman asıllı Rus futbolcu Roman Neustadter'le 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Fenerbahçe ile anlaşmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden yıldız isim, imza töreninde yaptığı açıklamada 'futbolda birçok dedikodu oluyor. Başka takımlarla da görüştüm ama görüştüğüm tek Türk takımı Fenerbahçe oldu.​​ diye konuştu.

Yeni Şafak
11:05 - 6/07/2016 Çarşamba
Güncelleme: 12:22 - 6/07/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Roman Neustadter, Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzaladı.
Roman Neustadter, Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe, anlaşmaya vardığı Alman asıllı Rus futbolcu Roman Neustadter'i transfer etti. Kendisi için düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan yıldız isim çok büyük bir kulübe geldiğini ve çok mutlu olduğunu ifade etti.



Konuşmasına Türkçe 'Günaydın' diyerek başlayan Neustadter'in imza töreninde yaptığı açıklamalar şöyle;



  • Fenerbahçe formasını giymekten mutluyum. Dev gibi bir kulübe geldim. Savunmada da, orta sahada da oynayabilirim, bir önemi yok. Ben takım oyuncusuyum. Hocam nerede ihtiyaç duyarsa orada oynarım.
    Ben yeni bir sözleşme imzalarken ne zaman bitecek, ne olacak gibi düşüncelerle imzalamam. Şimdiye kadar verdiğim kararlardan dolayı da hiç pişman olmadım. Çok iyi bir hocası ve oyuncuları olan bir kulübe geldim.

Neustadter ayrıca bir muhabirin 'açık konuşalım, Galatasaray'dan teklif aldın mı?' şeklindeki sorusuna; 'Futbolda birçok dedikodu oluyor. Başka takımlarla da görüştüm ama görüştüğüm tek Türk takımı Fenerbahçe oldu.' diyerek cevap verdi.


Roman Petrovich Neustadter Fenerbahçe'de! (@romainnewton33)https://t.co/cAwgCjvlOz - Neustadter forma numarasını açıkladı Neustadter, Barış Manço dinlerse V.Persie'den olay çıkartan takip!









#Neustadter
#Fenerbahçe
8 yıl önce