|

Roman Neustadter İstanbul’da

Fenerbahçe'nin yeni transferi Roman Petrovich Neustadter İstanbul'a geldi. Neustadter, Aatif, Fabiano ve Van der Wiel'in ardından sarı lacivertlilerin bu transfer dönemindeki 4.transferi olacak.

Yeni Şafak
09:10 - 6/07/2016 Çarşamba
Güncelleme: 09:22 - 6/07/2016 Çarşamba
IHA
Roman Neustadter, İstanbul'a geldi.
Roman Neustadter, İstanbul'a geldi.

Rus stoper Roman Neustadter bu gece İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'na gelen Alman asıllı Rus stoper, 4 sezon Schalke 04'de forma giydi ve bonservisi elinde bulunuyor. Almanya'nın Düsseldorf kentinden Atatürk Havalimanı'na gelen Neustadter'i, Fenerbahçe'nin İdari Menajeri Hasan Çetinkaya karşıladı. Havalimanında basın mensuplarına ilk demecini veren Roman Petrovich Neustadter şunları söyledi:



  • “Burada olmaktan çok mutluyum. Umarım her şey yolunda gider ve yarın da Fenerbahçeli futbolcu olmamı sağlayacak imzayı atarız. Ben de yeni takım arkadaşlarıma kavuşacağım anı sabırsızlıkla bekliyorum. Çok mutluyum şu anda.
  • Duyduğum kadarıyla Fenerbahçe'nin harika ve pozitif anlamda çılgın denecek boyutta büyük bir taraftar kitlesi var. Takıma olan inançlarını büyüklüklerini duydum. Onların sevgisine, ilgisine layık olmaya çalışacağım. İyi bir takımımız, harika oyuncularımız ve iyi bir hocamız var. Amacımız, iyi bir çalışmayla taraftarımızı mutlu etmek."

Alman asıllı Rus futbolcu Roman Petrovich Neustadter'in imza töreni, bugün saat 11.00'de başlayacak.. 28 yaşındaki futbolcunun sarı lacivertlilerle 3 yıllık sözleşme imzalayacağı kaydedildi.









#Roman Neustadter
#Fenerbahçe
#Schalke 04
8 yıl önce