|

Sobol Beşiktaş'a geliyor

Beşiktaş'ın sol bek transferinde görüştüğü Ukrayna'nın Zorya takımında kiralık olarak forma giyen Eduard Sobol transferinde mutlu sona ulaştığı öğrenildi.

Yeni Şafak
13:08 - 30/12/2016 Cuma
Güncelleme: 14:47 - 30/12/2016 Cuma
Sobol Zorya formasıyla çıktığı 23 maçta 2 gol kaydetti.
Sobol Zorya formasıyla çıktığı 23 maçta 2 gol kaydetti.

Beşiktaş'ın sol bek transferinde Zorya Luhansk takımında kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Shakhtar Donetsk'te bulunan Eduard Sobol ile prensipte anlaşmaya vardığı bildirildi.



Skorer'de yer alan habere göre; Eduard Sobol transferinde iki kulübün karşılıklı olarak anlaştığında imzaların atılması bekleniyor. Sobol, Beşiktaş'ta yarım sezon kiralık forma giyecek. Beşiktaş, 21 yaşındaki Sobol'u kadrosuna katarak sezon sonuna kadar sol bek pozisyonunda sorun yaşamak istemiyor.





Aguilar'ı başkan doğruladı


Stoper transferi için de çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi rotasını genç oyunculara çevirdi.



Hem takımda oynayacak hem de gelecek vaat eden oyuncular üzerinde duran scout ekibi Kolombiyalı Felipe Aguilar ile ciddi olarak ilgilenmeye başladı.



23 yaşındaki stoper şu anda Arjantin Kulübü Nacional'de oynuyor. Nacionel Kulübü Başkanı Cuesta Arjantin basınına yaptığı açıklamada Beşiktaş'ın Felipe'ye olan ilgisini doğrularken siyah-beyazlılardan resmi teklif beklediklerini söyledi.










#Eduard Sobol
#Beşiktaş
7 yıl önce