|

Van Beek ve Bas Dost transferlerinden sonuç çıkmadı

Feyenoord’un Hollandalı stoperi Sven van Beek’in Fenerbahçe’ye transferi çıkmaza girdi. Rotterdam ekibinin sarı-lacivertlilerin yaptığı teklifi reddettiği belirtildi. Öte yandan sarı lacivertlilerin forvete yapmak istediği takviye için ilk düşündüğü oyuncu Bas Dost da Sporting'le sözleşme yenileme kararı aldı.

Yeni Şafak
14:22 - 19/07/2018 Perşembe
Güncelleme: 14:41 - 19/07/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Bas Dost.
Bas Dost.

Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Sven van Beek ve Bast Dost ile yapılan görüşmelerden sonuç çıkmadı. Sarı lacivertli yönetim iki oyuncunun transferinden de vazgeçmek zorunda kaldı.

Hollanda basınında çıkan haberlere göre sarı-lacivertliler van Beek transferi için 5.5 milyon Euro teklifte bulundu ancak bu teklif Feyenoord yönetimi tarafından reddedildi. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst’un kesinlikle takımda kalmasını istediği 23 yaşındaki futbolcu savunmanın ortasında görev yapıyor.

Öte yandan sarı lacivertlilerin bir diğer istediği oyuncu Bast Dost kulübünde kaldı. Sporting Lizbon'dan ayrılmaya hazırlanan golcü futbolcu, Portekiz ekibiyle yeni sözleşme imzalayacak.


#Fenerbahçe
#Sven van Beek
6 yıl önce