|

Vietto için teklif yapıldı

Kadrosunu golcü bir isimle takviye etmek isteyen Fenerbahçe, İspanyol ekibi Atletico Madrid'in Arjantinli golcüsü için teklifini sundu. Hem kanatta hem de forvette görev yapan oyuncuyu kiralık olarak almak isteyen sarı-lacivertli yönetimin, 2 milyon Euro önerdiği ifade edildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 3/09/2017 Pazar
Güncelleme: 03:02 - 3/09/2017 Pazar
Yeni Şafak
Luciano Vietto
Luciano Vietto

Transfer sezonu kapanmadan kadrosunu golcü bir isimle takviye etmek isteyen Fenerbahçe'nin, İspanya'nın Atletico Madrid takımında forma giyen Arjantinli Luciano Vietto için teklifini sunduğu öğrenildi. Hem forvette hem de kanatta oynayabilen 23 yaşındaki Arjantinli oyuncuyu kiralamak isteyen sarı-lacivertlilerin, futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istediği ve İspanyol ekibine 2 milyon Euro önerdiği kaydedildi. Geçen sezonu Sevilla'da kiralık olarak geçiren ve 21 maçta 6 golün yanında 3 de asistlik performans sergileyen Vietto, bu sezon Atletico Madrid'in La Liga’da oynadığı iki lig karşılaşmasında da şans buldu.

NİASSE TEMASLARI SÜRÜYOR

F.Bahçe’nin, İngiliz ekibi Everton’un Senegalli golcüsü Niasse için de temaslarını hızlandırdığı belirtildi. İngiliz kulübüne satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunan sarı-lacivertlilerin, 2 milyon Euro kiralama ve 5 milyon Euro da satın alma opsiyonu önerdiği öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin yeniden kiralamak istediği Sow konusunda ise, oyuncunun kendisini satmak isteyen kulübü Al-Ahli'yi ikna etmesini bekledikleri kaydedildi.

#Niasse
#Al-Ahli
#Fenerbahçe
#Luciano Vietto
7 yıl önce