|
Neden Erdoğan?

1. Ayasofya’nın zincirlerini kırdığı için Erdoğan.

2. Başörtüsü zulmünü bitirdiği için, başörtülülerin sadece üniversitelerde değil, diledikleri her yerde özgürce var olabilmelerini sağladığı için; imam-hatiplerin katsayı sorununu çözdüğü için Erdoğan.

3. On yıllardır ötelenen, hor görülen, ayrımcılığa uğrayan, kutsalları, değerleri hiçe sayılan, aşağılanan mütedeyyin kesimin mücadelesini cesaretle verdiği için, bugün her kimlik gibi dindarların da özgürce ve özgüvenle kendilerini ifade etmelerini başardığı için; Kürt meselesinin üzerine samimiyetle gittiği, yasakları kaldırdığı için; vatandaşın devlet karşısında güçlü olduğunu savunduğu, okulda, hastanede, kamu binalarında vatandaşın insan muamelesi görmesini sağladığı, devletin millet için var olduğunu gösterdiği, diklenmeden dik durduğu, ülkenin her bir ferdinin de başını dik tutmasını sağladığı için Erdoğan.

4. Filistin’in mücadelesini yılmadan, yorulmadan, yıkılmadan verdiği için, dünyanın her yerinde Müslümanların, ezilmişlerin, mazlumların sesi olduğu için, Müslüman vakar ve izzetini yere düşürmediği için, ezilenlere ilham ve model olduğu için; her türlü baskıya ve tahrike rağmen Suriyeli mazlumlara sahip çıktığı, misafirlerle hem soframızın bereketinin artmasını hem de milletçe hayır duaları almamızı sağladığı için Erdoğan.

5. Orduevinde oğlunun düğününe başörtülü olduğu için katılamayan anne, sakallı olduğu için katılamayan babalar vardı. Şehit analarına bile başörtülü olduğu için ayrımcılık yapılıyordu. Şimdi başörtülü subaylarımız var. Askerler şehitlerin cenaze namazlarında bile kenarda bekliyorlardı; şimdi sabah namazını cemaatle kılan subaylarımız var. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin siyaset üzerindeki baskısını kaldırdığı, askerin milletiyle buluşmasını, milletin değerleriyle barışmasını sağladığı için Erdoğan.

6. Türkiye ekonomisini yıllık ortalama yüzde 5 büyüttüğü, her kesimin yaşam standardını geçmişle kıyaslanamayacak ölçüde yükselttiği, IMF ile borç defterini kapattığı, paradan 6 sıfır attığı, sosyal yardımlarla ülkenin her köşesindeki yoksula ulaştığı, engelli ailelerinin yüzünü güldürdüğü, yollar, köprüler, konutlar, hastaneler, okullar, tüneller inşa ederek ülkenin çehresini kökten değiştirdiği, Türkiye’yi doğalgaz çıkaran ülke yaptığı için Erdoğan.

7. Mermisini dahi ithal eden Türkiye’yi savaş uçağı imal eden bir Türkiye’ye dönüştürdüğü için; Batılı ülkelerin silah satarken keyfi davrandığı, dışardan aldığı uçakların tamirini, modernizasyonunu dahi dışarda yapmak zorunda olduğu bir ülkeyi İHA, SİHA, savaş gemisi, milli piyade tüfeği, tank, helikopter, uydu, akıllı mühimmat üretebilen bir ülke konumuna yükselttiği için Erdoğan.

8. 1970’lerden bu yana ülkenin kılcallarına sızan, hiçbir başbakan ve cumhurbaşkanının mücadeleye cesaret edemediği Fetullahçı Terör Örgütü’ne savaş açtığı, onların saldırıları karşısında dik durduğu, 15 Temmuz gecesi milletin önüne düşüp Türkiye’yi işgalden kurtardığı için; PKK terörünün kökünü kazıdığı için; darbe planlarını bozduğu, muhtıraları yırtıp çöpe attığı, Gezi gibi, Cumhuriyet Mitingleri gibi kalkışmalarda, Danıştay saldırısı gibi provokasyonlarda milletinin selameti uğruna akılla, dirayetle, sabırla direndiği için Erdoğan.

9. Türk Lirası’nın, Türkiye pasaportunun dünyada itibarını artırdığı için, Türk bayrağının dünyanın her köşesinde gururla dalgalanmasını sağladığı için, yurt dışındaki Türkleri gururlandırdığı için; bölgedeki her meselede kilit rol oynadığı için; “Dünya 5’ten Büyüktür” dediği için, Myanmar’dan Yemen’e, Ukrayna’dan Libya’ya kadar mazlumların yanında durduğu, barış yolunda adeta çırpındığı için, Karabağ’ın özgürlüğüne kavuşmasında kilit rol oynadığı için, Kıbrıs’ta taviz vermediği için Erdoğan.

10. “Erdoğan” demek için daha nice neden var; hepsi buraya sığmaz. Bütün bunlara rağmen küçük bahanelerle, “armudun sapı, üzümün çöpü” mü diyorsunuz? Bütün ömrünü milleti, ülkesi için feda etmiş, gözlerimizin önünde yaşlanmış, her türlü saldırıya, suikast girişimine, tehdide, iftiraya rağmen yolundan dönmemiş, tecrübeli, işini bilen, samimi bir gönül adamına karşı hala tereddütleriniz mi var? O Zaman 10’uncu gerekçe sizin için: FETÖ’ye, PKK’ya ülke yönetimini vermemek için, ABD’nin tasarımını bozmak için, Türkiye’nin kaosa sürüklenmesini önlemek için, rakiplerine bakarak gönül rahatlığıyla; en çok da, Anayasa gereği son kez girdiği seçimde “vefa için” Erdoğan.

14 Mayıs’ta bir kez daha Recep Tayyip Erdoğan!

#Recep Tayyip Erdoğan
#FETÖ
#PKK
#ABD
#Kemal Kılıçdaroğlu
#Seçim
1 yıl önce
Neden Erdoğan?
Yazmak ve azmak
Evvelbahar
Siz hiç “ayben”e para gönderdiniz mi?
Irak: Kurtların sessizliği…
Direniş meşrudur, tükür kardeşim