|
​ Bu Yanki’lerde “her yol” var! ​

Amerika Birleşik Tecavüzcüler Devleti’nin Ankara Büyükelçiliği ile İstanbul’daki Başkonsolosluğuna “Uluslararası Homofobi, Transfobi ve Bifobi Karşıtlığı Günü” dolayısıyla LGBT paçavrası asıldı.

-Şaşırdık mı? Hayır!

Haydut Devlet’in bayrağı ile LGBT’nin gökkuşağı renklerini taşıyan malum paçavrasının aynı kadrajda buluşması, “Birbirlerine çok yakıştılar” dedirtti!

“Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş” atasözü de, işbu birlikteliği resmetmede biçilmiş kaftandır.

***

Tam da burada...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “ABD, Ankara’daki bir LGBT derneğine 22 milyon dolar yardım etti” dediğini hatırlıyoruz! (4 Eylül 2019)

***

Yerkürenin dört bir yanında çoktan dal budak salmış olan LGBT Sapkınlığı…

Ta, en başından beri Washington’ın, dahası onu perde arkasından yöneten Küresel Baronların (Derin ABD) himayesindedir.

Küresel Baronlar’da ve onların Washington’daki yönetim mekanizmalarına memur ettiklerinde zaten “her yol” vardır!

Derin Kuklacılar ile bu üst kademelerde görevli kuklalarının ekseriyeti; eşcinsellikten pedofiliye, tacizcilikten tecavüzcülüğe kadar hür türlü sapkınlığı yaşarlar.

Dahası; bu sapkın, bu ahlaksız, bu kirli, bu iğrenç çarkı “tepeden tırnağa” organize ederler!

FETÖ & LGBT: MADE IN USA

ABD’nin New Jersey eyaletinde geçtiğimiz sene yasalaşan LGBT müfredatının pilot eğitimi için FETÖ kontrolündeki “Bergen Art and Science Academy” de başvuru yapan okullar arasında yer aldı. ( Milliyet, 4 Şubat 2020)

LGBT müfredatının test edileceği okullar arasına girmekte acayip gönüllü olan bu FETÖ okulunun, Locafendi’sinden talimat aldığına hiç kuşku yoktur.

Bu noktada, -haliyle- 2011’deki Gazeteci Haydar Meriç Cinayeti akla geliyor: FETÖ imzalı bir suikasttır!

***

Bill Clinton, 2008 yılında ABD’deki Paralel Türk Kültür Merkezi’nin düzenlediği bir yemeğe “video konferans” yoluyla katılarak, oradaki Fetullahçılara şöyle seslenmişti:

“Fetullah Gülen tarafından teşvik ve ilham edilen hoşgörü ve dinler arası diyalog ideallerinin yayılmasına katkıda bulunuyorsunuz. Sizler, Gülen’in teşvik ettiği bu ülkeler ötesi sosyal hareketi her gün yaşıyorsunuz, yaşantınızla gerçekleştiriyorsunuz.”

***

Halen daha Monica Lewinsky Skandalı ile anılan eski Başkan Clinton’dan bahsediyoruz: Ki, 1998’de büyük gürültü kopartan bu “Oval Ofis Pornosu” bile Bill Clinton’ın Skandallar Ansiklopedisinde sadece bir Ara Başlık’tır!

CEZAEVİNDE ÖLDÜRDÜLER

Hem Bill Clinton’ın hem de Trump’ın kankası olan Jeffrey Epstein “çok sayıda kişiye cinsel tacizde bulunmakla, dahası seks amaçlı insan kaçakçılığıyla” suçlanarak 6 Temmuz 2019’da tutuklandı…

10 Ağustos’ta ise cezaevindeki hücresinde ölü bulundu: “İntihar etti” denilerek cinayetin üzeri itina ile örtüldü!

Clinton, Epstein’in “VIP Müşterileri” arasında Trump ile birlikte en önde gelen iki isimden biriydi: Epstein’in sahibi olduğu adaya iki yılda 26 kez gitti!

Büyük sırlarıyla yok edilen Epstein’in villasındaki aramada, Bill Clinton’ın “kadın gibi” resmedilmiş bir tablosunun bulunması ise bir başka skandalı ortaya çıkarmıştı!

CLINTON ÇİFTİ, NEREDEN KOŞUYOR?

Cathy O’Brien, Zihin Kontrolüne maruz kaldığı dehşetli yıllarını anlattığı kitabında; Arkansas Valisi olduğu dönemde kokain çektiğine tanıklık ettiği Bill Clinton için “Eşcinselliğe de meyillidir” diyordu!

Hillary Clinton’ın da lezbiyenliğini işaretliyordu!

O’Brien’in vaktiyle Bill Clinton’ın yanı sıra Gerald Ford, Ronald Reagan ve George W.Bush’a da “seks kölesi yapıldığını” ifşa ettiği, muhtelif skandallar…

ABD’deki “Tutankamon Düzeni”nin Oval Ofis’te görev yapmış başkanları da kapsadığını gösteriyor.

Cathy O’Brien, Oğul Bush’un sübyancı olduğunu öne sürerken; eski bir CIA çalışanının kızı olan Roslyn Corrigan da Baba Bush’un kendisini taciz ettiğini ifşa etmiştir!

***

Margie Schoedinger adlı bir kadın ise “İkinci George Bush’un kendisine tecavüz ettiğini” söyleyip 2002’de Dönemin Başkanına dava açmıştı…

Ertesi yıl, Margie ölü bulundu: Yargıç, “intihar” diyerek kestirip attı; “cinayeti” hasıraltı ediverdi!

REZALETLERİNİ YARIŞTIRIYOR!

İşte bu Skandallar Geçidinde, ABD’nin Mevcut Başkanı “Sarı Tecavüzcü” Trump, adı geçenlerin en hızlısıdır.

Guardian “Trump için, gücün kaynağı rezilliktir” diye yazmıştı!

***

Elle moda dergisi yazarlarından Jean Carroll, Trump’ın cinsel saldırısına uğradığını söyleyen “on altıncı kadın” olmuştu! Haziran 2019’da yapılan bu ifşaat 25 yıl önceki bir tecavüz olayıyla alakalıydı.

***

Hülasa: Haydut Devlet Amerika; aynı zamanda, Amerika Birleşik Tacizciler, Tecavüzcüler, Eşcinseller, Sapkınlar Devleti’dir!

#ABD
#LGBT
#Donald Trump
#Fetullah Gülen
4 yıl önce
​ Bu Yanki’lerde “her yol” var! ​
Yetim Malı Yemek
İnsaf!
Dağ yürekli adamların büyük seçimine doğru
Demografik dönüşüm
Seçim bitsin, önümüze bakalım!