|
Trump’çı darbe mi, Trump’a darbe mi?

Kasım ayında yapılan seçimler, ABD’yi belirsiz bir sürece sürükledi. Trump, oyların çalındığını, seçimleri kendisinin kazandığını söyleyip duruyor o gün bugündür.

Görev teslimine iki hafta kala, Trump, taraftarlarını “Beyaz Saray’da toplanmaya” çağırdı.

Olaylar kontrolden çıktı.

Trump taraftarları Kongre’yi bastı, başkent fenâ hâlde karıştı. Polis, başkentte 12 saat sokağa çıkma yasağı ilan etti.

AMERİKA, YAHUDİ GÜCÜ İÇİN KOBAY SADECE!

Yahudilerin kontrolündeki medya örgütleri ve güçlü Yahudi lobilerinin desteğiyle ABD başkanlığına getirilen Biden, yaşanan kaos üzerine kameraların karşısına geçerek “ABD demokrasisi görülmemiş bir saldırı altında. Trump itidal çağrısı yapmalı, kameraların önüne çıkıp, kuşatmaya son vermeli, kaos bitmeli” dedi.

Biden’ın konuşmasından kısa bir süre sonra hukukî bakımdan düşeceği durumun farkına vardığı için olsa gerek Trump, kameraların karşısına geçti, halkı “sakin olmaya ve evlerine dönmeye” çağırdı.

Sonra ne mi oldu?

Trump taraftarları olduğu söylenen kalabalık dağıldı yavaş yavaş. Ardından Trump karşıtı göstericiler ellerinde “Trump is guilty / Trump suçludur” başlıklı pankartlarla sahne almaya başladılar.

Olağanüstü bir gün yaşandı Amerika’da. Üçüncü Dünya ülkelerinde görülen manzaralara benzer hâdiseler!

Televizyonlarda yorum yapan profesörlerin ne kadar sığ oldukları, gelişigüzel yorumlar yaptıkları gözlendi. Trump’a veryansın ettiler. Trump’ın popülizmini yerden yere vurdular! Çok acıklı durumda ülkede akademi, gerçekten! Bu kadar yüzeysel yorumlanabilir ancak Amerika’da yaşananlar!

Nasıl okumalı Washington’da yaşananları?

Her şeyden önce Amerika’yı ele geçiren, merkezinde Yahudi sermayesinin ve zekâsının bulunduğu küresel lordlar tarafından kontrol edilen “derin devlet” veya “müesses nizam”a başkaldırıdır bu!

Amerika, Yahudilerin dünya üzerindeki hegemonyalarını ürettikleri ve meşrûlaştırdıkları bir kobaydır Yahudi gücü için. Yahudiler, Amerika’yı kobay olarak kullanıyorlar yaklaşık bir asırdır: Amerikan halkı diye bir halk, Amerikan devleti diye bir devlet yok.

AMERİKA, PARÇALANACAK!

Amerikan halkı, dünyanın en fazla güdülen halklarından biri. Seçimlerde bunu gördük özellikle: Yahudilerin kontrolündeki Amerikan medyası, vargücüyle Trump’a saldırdı, yalan haberlerle Trump’ı maymuna çevirdi, kelimenin tam anlamıyla, fenâ hâlde şeytanlaştırdı. Burada Trump’ı filan desteklediğim sanılabilir! Kahrolsun mazlumlara kan kusturan bütün Amerikalı haydutlar!

Amerika’daki müesses nizam, postayla oy kullanma diye atadan kalma yöntemlerle gerçekleştiren bir oy kullanma mekanizması icat etti. Postayla kullanılan oylarda büyük hileler yapılmış olabileceğini düşünmemek için ahmak olmak gerekir. Trump, seçimlerde bundan şikayet edip durdu! Koskoca ABD Başkanı gözünün içine baka baka görevinden uzaklaştırıldı müesses nizamın sahibi Yahudi lordlar tarafından!

Amerika, Yahudi sermayesinin ve gücünün bütün dünyayı esir aldığı aygıtın adıdır. Yahudi sermayesi ve gücü Amerika’yı terk etmeye başladı ve Çin’e yerleşti. Amerika, parçalanma sürecine girebilir önümüzdeki birkaç yıl içinde. Birkaç bağımsız devlete bölünebilir Amerika!

TRUMP’IN VE TRUMPGİLLERİN KAFASINA KURŞUN SIKILDI!

Amerika’daki küresel Yahudi gücü, Trump’a giderayak bir darbe daha indirdi, önce Trump taraftarlarının Kongre’yi basmalarına göz yumarak sonra da Kongre önünde “Trump suçludur” pankartları taşıyan kitleleri toplayarak!

Biden’ın arkasındaki Yahudi gücü, medyası, yaşanan olayı “Trumpçı darbe girişimi” diye verdi.

Trump tuzağa düşürüldüğünü anlamış olmalı ki, Biden’ın açıklamasından hemen sonra, “sakin ve barışçıl bir şekilde evlerimize dönün” çağrısı yaptı.

Yaşananlar, Trump’ın sonraki seçim kampanyasının önünü kesmek ve daha önemlisi de medyanın yalan yanlış ve son derece abartılı, ayartıcı haberleriyle seçimleri kazanan Biden’ın seçimlerdeki haksızlıkların üstünü örtmek ve kendi başkanlığının meşrûiyetini ilan etmek için müthiş bir fırsat sundu Biden’a!

Yaşananların, Biden’ın şaibeli seçimini meşrûlaştırmak için tezgâhlanmış olabileceğini düşünüyorum. Amerikalılar bu tür haydutluklar konusunda çok tecrübeliler! Pearl Harbour baskını, daha sonra da açıkça ortaya çıktığı gibi, bizzat Amerikalılar tarafından tezgâhlanmıştı Amerikan askerlerinin öldürülmesi pahasına!

11 Eylül İkiz Kuleler saldırısı da, çatırdayan, kaosun eşiğine sürüklenen Amerika’yı bu çatırdamadan ve kaostan kurtarmak ve Amerika’nın kenetlenmesini sağlamak için tezgâhlamıştı. 11 Eylülden sonra Amerika’da yeni bir din icat edildi: Amerika dini!

Burada da Amerika’yı ele geçiren Yahudi gücünü kırarak Amerika’yı Yahudi gücünün boyunduruğundan kurtarmak isteyen Trump’a büyük darbe vurulmuş oldu açıkça.

Trumpçı darbe lafları sadece illüzyondan ya da hedef saptırmaktan ibaret!

Trump, Amerika’yı Yahudi gücünün işgalinden ve boyunduruğundan kurtarmak için savaştı. Yahudilere büyük tavizler vermesi, onları teskin etmek içindi. O kadar büyük tavizler verdi ki, Yahudiler, Trump’ın tavizlerini alıp ceplerine koydular ama Trump’ın kafasına da silah dayamaktan çekinmediler! Vesselâm.

#Trump
#Darbe
3 yıl önce
Trump’çı darbe mi, Trump’a darbe mi?
Veda
Efendimiz’in (sav) Zekatı-1
Milyonlar milyarlar havada uçuşuyor
Sandık başına giderken…
Operadaki Hayalet’in “kehaneti” gerçekleşirse…