ASELSAN'a Kurumsal Akademiler Konseyinden ödül

ASELSAN, hayata geçirdiği öğrenme ve gelişim uygulamalarıyla; Global Council of Corporate Universities (GlobalCCU) ödül kategorileri içerisinde yer alan “Culture & Technologies” kategorisinde bronz ödülün sahibi oldu.

Haber Merkezi AA
Arşiv

ASELSAN’ın da finalist olduğu GlobalCCU ödüllerinde 7 ülkeden 17 kuruluşu uluslararası bir jüri değerlendirmeye aldı. Ödüller, 5 Mayıs 2021'de dünyanın dört bir yanından kurumsal akademilerin öğrenme ve gelişim liderlerini bir araya getiren 2021 GlobalCCU e-forumda sahiplerini buldu.

2019 yılında öğrenme ve gelişim faaliyetlerinin bütünsel olarak tek bir sistem üzerinden yürütülmesi ve çalışanlara dijital eğitim imkanlarının sunulması gibi amaçlarla Kurumsal Yönetim Genel Müdür Yardımcılığı koordinasyonunda, İnsan Kaynakları Direktörlüğü Öğrenme Yönetim Sistemi kapsamında a BİL-GE platformunda yapılan çalışmalar jüri tarafından değerlendirildi.


Pandemi döneminde özel tasarlanan eğitimler


ASELSAN, çalışanlarının gelişimini sürdürülebilir kılmak için 2020 yılında a BİL-GE Platformu’nu internet ve mobil uygulama üzerinden de çalışanlarına sundu.

Aselsan'dan Kazaklara solunum cihazı

Pandemi dönemine özel tasarlanan eğitimler ile çalışanlarının gelişim yolcuğunda yanlarında yer aldı.

Bu kapsamda ASELSAN, çalışanlarına yönelik hayata geçirdiği öğrenme ve gelişim projeleriyle "kültür ve teknoloji" kategorisinde "bronz ödül" kazandı.

ASELSAN'ın BİL-GE Platformu'nda yapılan çalışmalar jüri tarafından değerlendirildi. ASELSAN, çalışanlarının gelişimini sürdürülebilir kılmak için 2020'de BİL-GE Platformu’nu internet ve mobil uygulama üzerinden de erişilebilir kıldı.

Türkiye'den çok konuşulacak yeni İHA tasarımı: ASELSAN patentini aldı

ASELSAN'ın ürettiği Karagöz İdlib semalarında

ASELSAN'ın tanklar için geliştirdiği VOLKAN-M Atış Kontrol Sistemi'ne tam not

FOTOĞRAF 12
ASELSAN, ilk üretim yerli ve milli silah parçalarını teslim etti
ASELSAN Sivas Fabrikası'nda üretilen yerli ve milli zırhlı araç periskopları ile tabanca refleks nişangahları, düzenlenen törenle yerli silah üreticisi firmalara teslim edildi.