|

Ayşe Ünlüce kimdir?

Ayşe Ünlüce, 1970 yılında Eskişehir'de doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Ayşe Ünlüce, mesleki kariyerine Adalet Bakanlığı'nda hakim olarak başladı. Ayşe Ünlüce, 2018 yılında Genel Sekreterlik görevine getirildi. Büyükşehir Belediyesi'nde üstlendiği bu görevlerle şehrin hukuki süreçlerine ve yönetimine önemli katkılarda bulundu. İşte Ayşe Ünlüce'nin biyografisi.

22:50 - 10/01/2024 Çarşamba
Yeni Şafak
Ayşe Ünlüce kimdir?
Ayşe Ünlüce kimdir?

Ayşe Ünlüce'nin hayatı ve kariyeri, vatandaşlar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Peki Ayşe Ünlüce kimdir, nereli kaç yaşında? İşte Ayşe Ünlüce'nin hayatı, özgeçmişi.

Ayşe Ünlüce kimdir?

Ayşe Ünlüce, 1970 yılında Eskişehir'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini memleketinde tamamlayan Ünlüce, Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Mesleki kariyerine Adalet Bakanlığı'nda hâkim olarak başlayan Ünlüce, daha sonra Türk Telekom A.Ş. Hukuk İşleri Müdürlüğü ve Osmangazi Üniversitesi Hukuk Müşavirliği gibi önemli görevlerde bulundu.

Ünlüce, 2016 yılında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne 1. Hukuk Müşaviri olarak atandı ve 2018 yılından bu yana da Genel Sekreterlik görevini sürdürüyordu.



#Ayşe Ünlüce
#Ayşe Ünlüce hayatı
#Eskişehir büyükşehir belediye başkanı
4 ay önce