İsrail'den Gazze'de okul katliamı: Çoğu çocuk 17 kişi şehit oldu
20:18, 06/05/2025, Salı
AA

İsrail, Gazze'de Filistinlilerin sığındığı okulu vurdu.
Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını sürdüren İsrail, El-Bureyc Mülteci Kampında bir okulu vurarak yeni bir katliam daha gerçekleştirdi. İsrail'e ait savaş uçaklarının gerçekleştirdiği saldırı sonucu çoğu çocuk 17 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı.
İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nin orta kesimlerindeki El-Bureyc Mülteci Kampında bir okula düzenlediği saldırıda 17 kişi hayatını kaybetti.
İsrail'e ait savaş uçakları, Gazze Şeridi'nin merkezindeki Bureyc Mülteci Kampında sığınmacıların kaldığı okulu vurdu.

Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı'na (UNRWA) bağlı okulu hedef alan saldırıda çoğu çocuk 17 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.
Son saldırının ardından İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin farklı bölgelerine bugün düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 30'a yükseldi.



Dünya
İspanya'dan BM'ye Gazze desteği: 500 milyon avro

Dünya
Maduro'dan Gazze tepkisi: Filistin halkına karşı imha savaşı yürütülüyor

Dünya
Gazze Hükümeti: Hastaneler 48 saat içinde tamamen hizmet dışı kalabilir



Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.