0-2 yaş arası bebeklere dev destek: Milyarlık ödemeyi Bakan Işıkhan duyurdu
16:31, 27/07/2026, Pazartesi
AA

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'dan tıbbi mama ödemesine ilişkin açıklama
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, inek sütü ve çoklu gıda alerjisi olan 0-2 yaş arası bebeklerin gelişimi için geçen yıl 3,1 milyar liradan fazla tıbbi mama ödemesi gerçekleştirildiğini bildirdi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, NSosyal hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:
"Aile yapımızı ve bebeklerimizin sağlıklı gelişimini desteklemeye devam ediyoruz. İnek sütü ve çoklu gıda alerjisi olan 0-2 yaş arası bebeklerimizin gelişimi için 2025 yılında 3,1 milyar lirayı aşan tıbbi mama ödemesi gerçekleştirdik. Minik kalplerin daha sağlıklı ve güçlü bir geleceği için uygulamalarımızı sürdüreceğiz."

Gündem
Bakan Işıkhan: Artık hiçbir hak mücadelesi demokrasi dışında yürütülemez

Teknoloji
İlk 30 dakikada on binlerce paylaşım: 'Geleceğin Mührü' sosyal medyada gündem oldu

Özgün
En düşük emekli memur maaşları kaç TL oldu 2026? 4C, Emekli Sandığı maaşlarına kaç TL zam geldi, seyyanen zam olacak mı?
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.