CHP Silivri İlçe Başkanı Doruk Bulut gözaltında
10:07, 21/07/2026, Salı
IHA

Silivri Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında ilçe başkanı Doruk Bulut gözaltına alındı.
Silivri Cumhuriyet Başsavcılığınca Silivri Belediyesine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, CHP Silivri İlçe Başkanı Doruk Bulut gözaltına alındı. Şahsın yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Silivri Belediyesine yönelik, ‘suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve yönetme’, ‘örgüte üye olma’, ‘rüşvet alma’, ‘rüşvet verme’, ‘irtikap’, ‘ihaleye fesat karıştırma’, ‘nüfus ticareti’ ile ‘suçtan elde edilen malvarlığı değerlerini aklama’ suçlarından Silivri Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.
Başsavcılık tarafından yürütülen soruşturmada, CHP Silivri İlçe Başkanı Doruk Bulut, sabah saatlerinde evinde gözaltına alındı. Ekipler tarafından şahsın adresinde arama ve el koyma işlemleri de yapıldı. Şüpheli Bulut’un, yarın savcılıkta ifade vermek üzere Silivri Adliyesi’ne sevk edileceği öğrenildi. Öte yandan, konuya ilişkin yürütülen soruşturma sürüyor.

Gündem
CHP Ankara İl Başkanlığı binası önünde gerginlik

Ekonomi
Milyonluk ceza yağdı: Ticaret Bakanlığı riskli ürünler için harekete geçti

Gündem
CHP'de kriz sürerken canlı yayında bomba kulis bilgisi: Son grup toplantısını yapacak

Gündem
'CHP'li belediye başkanı AK Parti'ye geçmeye hazırlanıyor' iddiası: 'Cumhurbaşkanının da onayı olduğu zaman istifa edeceğim'
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.