|

Masonik kuruluşun organizasyonunda çocuklara eşcinsellik propagandası

Mason kuruluşu Zeugma Lions Kulübü ve Vehbi Koç'un kızı Koç Holding Yönetim Kurulu başkan vekili Suna Kıraç'ın kurucusu olduğu Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) tarafından çocuklar için düzenlenen İstanbul'daki bir organizasyonda, alenen eşcinsellik propagandası yapıldı. Çocukların ellerine LGBT'liler tarafından kullanılan ve LGBT lobileri tarafından eşcinsel sapkınlığın simgesi haline getirilen 'gökkuşağı' renklerinin yer aldığı uçurtmalar tutuşturuldu.

13:21 - 1/05/2023 Pazartesi
Güncelleme: 17:53 - 1/05/2023 Pazartesi
Yeni Şafak
Masonik kuruluşun organizasyonunda çocuklara eşcinsellik propagandası yapıldı.
Masonik kuruluşun organizasyonunda çocuklara eşcinsellik propagandası yapıldı.

Toplumun aile yapısını bozmak ve eşcinsel sapkınlığı meşrulaştırmak adına uluslararası bazı kuruluşlar tarafından fonlanan LGBT lobilerinin, gençleri ve çocukları hedef alan sinsi yöntemleri durmak bilmiyor.

Masonik bir kuruluş olan Zeugma Lions Kulübü ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) tarafından İstanbul'da yapılan bir organizasyonda skandal görüntüler ortaya çıktı.



Çocuklara 'eğlence' adı altında eşcinsel propaganda

Ailelerin çocukları ile birlikte katıldığı organizasyonda açıkça eşcinsel sapkınlık propagandası yapıldı.

LGBT lobileri tarafından eşcinsel sapkınlığın simgesi haline dönüştürülen gökkuşağı renklerinde uçurtmaların çocukların ellerine tutuşturulduğu sözde şölende, gökkuşağı renklerinde peruk takan palyaçolar da 'Onun Yıl Marşı' eşliğinde çocuklarla dans etti.

Aileler dikkat

'Eğlence' maskesiyle çocuklara sinsice eşcinsellik algısının aşılanmaya çalışıldığı skandal görüntüler, anne babaların çocuklarını emanet ettiği kuruluşlara karşı dikkatli olmasının önemini bir kez daha gösterdi.

Masonik kuruluş organize etti

Masonik Lions Clubs International veya Lions Kulübü, 1917'de ABD'nin Illinois eyaletine bağlı Chicago kentinde, Melvin Jones tarafından kuruldu. Birçok ülkede faaliyet gösteren Lions Kulübü masonluk faaliyetleri ile tanınıyor.

Organizasyonu düzenleyen Zeugma Lions Kulübü de bu masonik yapı içerisinde eğitim, sağlık konularında faaliyet gösteriyor.

Kurucusu Koç'un kızı

Zeugma Lions Kulübü ile ortak organizasyon yapan Türkiye Eğitim Gönülleri Vakfı'nın (TEGV) kurucusunun, Vehbi Koç'un kızı ve Koç Holding Yönetim Kurulu başkan vekili
Suna Kıraç
olduğu biliniyor.

İnan Kıraç ile evli olan Suna Kıraç, 2020 yılında 79 yaşında ALS hastalığı nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Kıraç, vefat ederken kızı İpek Kıraç'a yüklü bir miras bıraktı. İnan Kıraç ise, eşi Suna Kıraç'ın vasiyetnamesiyle kızı İpek Kıraç'a intikal eden Temel Ticaret ve Yatırım AŞ'nin yüzde 20.13 hissesine tedbir konulmasını ve kızına kalan hisse senetlerinin yüzde 25'inin kendisine verilmesini talep etmişti. Miras davasına karşı dava açan ve babasını usulsüz para aktırdığı iddiasıyla suçlayan İpek Kıraç'ın talebi üzerine İnan Kıraç'ın şirket hissesine tedbir konulmuştu.

Suna Kıraç

#Zeugma Lions Kulübü
#Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı
#LGBT
#Eşcinsellik
#çocuklar
1 yıl önce