|

login.anadolu.edu.tr AÖF öğrenci girişi ve sınav giriş yerleri sorgulama

login.anadolu.edu.tr adresi üzerinden AÖF öğrenci girişi yapabilir ve sınav giriş yerlerinizi sorgulayabilirsiniz. 25-26 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek AÖF sınavı öncesinde nerede sınava gireceğinizi sorgulayabilir ve sınav giriş belgenizi alabilirsiniz. İşte login.anadolu.edu.tr AÖF sınav giriş yerleri sorgulama.

09:31 - 15/11/2017 Çarşamba
Güncelleme: 13:24 - 31/05/2022 Salı
Diğer
AÖF öğrenci girişi yaparak sınav giriş yerlerinizi sorgulayabilirsiniz.
AÖF öğrenci girişi yaparak sınav giriş yerlerinizi sorgulayabilirsiniz.

AÖF sınav giriş yerlerinizi öğrenmek için login.anadolu.edu.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. AÖF vize sınavları 25-26 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek. Nerede sınava gireceğini merak eden öğrenciler sisteme giriş yaparak sorgulama işlemleri yapıyorlar. Sizler de sorgulama işlemleri yapmak ve AÖF öğrenci girişi yapmak isterseniz login.anadolu.edu.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

AÖF öğrencileri sınav giriş yerlerini merak ediyor. Gerçekleştirilecek olan vize sınavları öncesinde nerede sınava gireceğini merak eden öğrenciler sınav giriş yerlerini sorgulamaya başladı. Peki 25-26 Kasım’da gerçekleştirilecek olan AÖF sınavının giriş yerleri açıklandı mı?

AÖF sınav giriş yerleri ve sınav giriş belgeleri erişime açıldı mı? 25-26 Kasım tarihlerinde AÖF vize sınavları gerçekleştirilecek. Sınav öncesinde hazırlıklarına devam eden öğrenciler bir yandan da nerede sınava gireceklerini merak ediyor. İşte AÖF sınav giriş yerleri sorgulama işlemleri…

AÖF SINAVINDA GEREKLİ BELGELER

* Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

* Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

* Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

2017 - 2018 AÖF SINAV TAKVİMİ

Güz Dönemi Ara Sınavı 25 - 26 Kasım 2017

Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 13 - 14 Ocak 2018

Bahar Dönemi Ara Sınavı 14 - 15 Nisan 2018

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 02 - 03 Haziran 2018

2017-2018 Öğretim Yılı Üç Ders Sınavı 21 Temmuz 2018

#AÖF
#AÖF öğrenci girişi
#AÖF sınav giriş yerleri
6 yıl önce