|

İstanbul’da yarın okullar tatil mi? 14 Şubat okullar tatil mi?

İstanbul’da yarın okullar tatil mi sorusu şimdiden öğrenciler tarafından sorulmaya başlandı. Özellikle sabah evden okula gitmek için çıkan öğrenciler için kar yağışına yakalandılar. Etkili olan kar yağışıyla birlikte öğrenciler de İstanbul’da yarın okullar tatil mi sorusunu sormaya başladı. Peki İstanbul Valiliği açıklama yaptı mı ve yarın okullar tatil mi?

Yeni Şafak
09:13 - 13/02/2017 Monday
Güncelleme: 09:16 - 13/02/2017 Monday
Diğer
İstanbul'da etkili olan kar yağışlarının ardından yarın okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor
İstanbul'da etkili olan kar yağışlarının ardından yarın okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor

İstanbul'da yarın okullar tatil mi sorusu yeniden gündeme geldi. Geçtiğimiz ay etkili olan kar yağışları nedeniyle İstanbul'da okullar tatil edilmiş ve öğrenciler de tatilin keyfini çıkarmışlardı. Sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışları ise birçok bölgede etkisini gösterdi. Öğrenciler ise kar yağışı ile birlikte İstanbul'da yarın okullar tatil mi sorusunu sormaya başladı. Peki İstanbul'da yarın okullar tatil mi?



İstanbul'da yarın okulların tatil olup olmamasına ilişkin henüz son dakika bir açıklaması gelmedi ancak geldiği andan itibaren haberimizden öğrenebilirsiniz.



METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Çanakkale'nin doğu kesimleri, Balıkesir'in kuzey çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların ; Samsun'un doğusu, Ordu ve Giresun çevrelerinde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın Marmara ve Kıyı Ege'de kuzey yönlerden, Batı Akdeniz'de kuzeydoğu yönlerden kuvvetli(40-60 km/sa) eseceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerimizde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı görülmesi bekleniyor.



HAVA SICAKLIĞI: Ülkemiz genelinde 2 ila 4 derece azalarak mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor.



RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege ve Batı Akdeniz'de kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor.



UYARILAR

YOĞUN KAR YAĞIŞI UYARISI

:Samsun'un doğusu, Ordu ve Giresun çevrelerinde yağışların bugün (pazartesi) yoğun kar (21 cm ve yukarı) şeklinde olması beklendiğinden, meydana gelecek olumsuzluklara (Buzlanma ve don, ulaşımda aksamalar, çığ tehlikesi v.b.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.



MARMARA

Çok bulutlu, bölgenin kuzeyi ile Çanakkale'nin doğusu ve Balıkesir'in kuzeyinin hafif olmak üzere karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 Km/sa) esmesi bekleniyor.



BURSA °C, 5°CÇok bulutlu



İSTANBUL °C, 3°C

Çok bulutlu, hafif olmak üzere karla karışık yağmur ve kar yağışlı



KIRKLARELI °C, 2°CÇok bulutlu, hafif olmak üzere aralıklı kar yağışlı



TEKİRDAĞ °C, 5°CÇok bulutlu, hafif olmak üzere karla karışık yağmur ve kar yağışlı



#İstanbul'da yarın okullar tatil mi?
#Okullar tatil mi?
#Yarın okullar tatil mi
7 years ago