13 ayda 3. kez aynı golü yediler

Yeni Şafak
09:49, 05/01/2017, PerşembeG: Güncelleme: 10:14, 05/01/2017, Perşembe
Yeni Şafak
13 ayda 3. kez aynı golü yediler
Notts County, daha önce 2 farklı kaleciyle benzer goller yemişti.

İngiltere'de oynanan Cambridge-Notts County mücadelesinde, rakip takım 13 ay içinde ev sahibi ekiipten üçüncü kez benzer bir gol yiyince sosyal medyada dalga konusu oldu.

İngiltere Lig 2 ekiplerinden Notts County, Cambridge ile oynadığı maçta daha önce aynı takıma karşı yediği hatalı gollerin bir benzerini yiyerek sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.



Geçtiğimiz günlerde oynanan ve Cambridge'nin 4-0'lık galibiyetiyle sona eren maçta Notts County kalecisi Adam Collin'in kullandığı degaj rakip oyuncuya çarparak gol oldu.



Bu gol Cambridge'e karşı bu tarzda yenen ilk gol değildi. Notts County 13 ay içinde tam 3. kez benzer şekilde gol yiyordu.



Bu olay sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.





Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026