|

Alanyaspor-Trabzonspor: 3-0

Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor, deplasmanda ligin yeni ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor'un konuğu oldu. İlk yarısı 0-0 eşitlik ile biten mücadelenin ikinci yarısında ev sahibi ekip, Emre Akbaba ve Donald Guerrier ve Sefa Yılmaz ile bulduğu gollerle mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.

Yeni Şafak
17:10 - 17/09/2016 Cumartesi
Güncelleme: 19:58 - 17/09/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Emre Akbaba attığı müthiş gol sonrası böyle sevindi.
Emre Akbaba attığı müthiş gol sonrası böyle sevindi.

Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'un konuğu oldu. İlk yarısı golsüz eşitlik ile sona eren mücadelede ev sahibi ekip ikinci yarıda Emre Akbaba ve Donald Guerrier ile bulduğu gollerle mücadeleden 2-0 galip ayrıldı.



Maçtan dakikalar


  • 15. dakikada Mehmet Ekici'nin ara pasıyla ceza sahasında kaleciyle karşı karşıya kalan Suk'un vuruşunda, kaleci Haydar Yılmaz meşin yuvarlağı tokatlayarak uzaklaştırmayı başardı.
  • 18. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Onazi'nin sert şutunda, meşin yuvarlak üstten auta çıktı.
  • 22. dakikada Mehmet Ekici'nin sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta, ceza sahasında iyi yükselen Mustafa Yumlu topa kafayı vurdu. Meşin yuvarlak üstten auta çıktı.
  • 28. dakikada Emre Akbaba'nın kullandığı serbest vuruşta, ceza sahası çizgisi üzerinde topla buluşan Ba, Omeruo ile duvar pası yaparak ceza sahasına girdi. Sağ çaprazda kaleciyle karşı karşıya kalan Omeruo'nun şutunda, meşin yuvarlak yandan az farkla auta gitti.
  • 36. dakikada ceza yayı üzerinde topla buluşan Mehmet Ekici'nin vuruşunda, kaleci Haydar Yılmaz meşin yuvarlağı kornere çelmeyi başardı.
  • 44. dakikada Castillo'nun pasıyla ceza sahasına giren Bero'nun sol çaprazdan vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Haydar Yılmaz'ın müdahalesiyle kornere çıktı.
  • 45 1. dakikada ceza sahasının sağ çaprazında topla buluşan Deniz Vural'ın vuruşunda, top az farkla üstten auta gitti.
  • Karşılaşmanın ilk yarısı, golsüz eşitlikle sona erdi.
İkinci yarıda üç gol!

  • İkinci yarıya çok hızlı başlayan Aytemiz Alanyaspor, Emre Akbaba'nın attığı müthiş golle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra oyun kurmakta zorlanan Trabzonspor, rakibi karşısında dağınık bir oyun sergiledi. Maçın 63. dakikasında Emre Akbaba'nın müthiş pasına hareketlen Donald Guerrier skoru 2-0'a getirdi. Mücadelenin son dakikasında Alanyaspor, Trabzonspor'un eski oyuncusu Sefa Yılmaz ile bir gol daha buldu ve mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.









#Alanyaspor
#Trabzonspor
8 yıl önce