|

Fenerbahçe'de orta sahaya iki yıldız isim: Kagawa ve Dembele

Sarı-lacivertliler, Borussia Dortmund’da forma giyen Kagawa’yı satın alma opsiyonlu kiralamak için Alman kulübüne teklifini sunarken, Tottenham’ın Belçikalı yıldızı Dembele’yi de gündemine aldı. Sarı-lacivertliler, Dembele’yi kiralık olarak kadroya katmayı planlıyor.

Yeni Şafak
04:00 - 20/08/2018 Pazartesi
Güncelleme: 02:50 - 20/08/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Shinji Kagawa
Shinji Kagawa

Giuliano’yu satmasının ardından orta sahaya transfer yapmayı planlayan F.Bahçe yönetimi rotayı Almanya’ya çevirdi. Sarı-lacivertliler, Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund’da forma giyen Japon 10 numara Shinji Kagawa’yı satın alma opsiyonlu kiralamak için Alman kulübüne teklifini sundu. Sarı-lacivertli kulübün Kagawa’nın kiralanması için Borussia Dortmund’a yıllık 1.5 milyon Euro kiralama bedeli tekllif ettiği, Japon oyuncuya da yıllık 2.6 milyon Euro yıllık ücret önerildiği belirtildi.

MOUSSA DEMBELE DE LİSTEDE

Orta sahaya 8 numara transferi yapmayı planlayan Fenerbahçe, Tottenham’ın Belçikalı yıldızı Moussa Dembele’yi de gündemine aldı. Sarı-lacivertliler, Dembele’yi kiralık olarak kadroya katmayı planlıyor, İngiliz kulübüyle görüşmelerini sürdürüyor. Tottenham sözleşmesi sezon sonunda bitecek Mousa Dembele’nin yıllık ücretinden kurtulmak için teklife sıcak baktığı belirtildi. F.Bahçe yönetiminin, Belçikalı yıldıza yıllık 4 milyon Euro ücret önerdiği gelen haberler arasında. Sarı-lacivertliler, İngiliz kulübüyle pazarlıklarını sürdürürken, Dembele’yi uygun bir bedelle kadroya katmayı planlıyor.

SOL BEKE RAMİREZ GELİYOR

Defans hattına takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe, Rusya’nın Krasnodar takımının Ekvadorlu sol beki Cristian Ramirez ile ilgileniyor. Sarı-lacivertliler, 24 yaşındaki sol bek için, Rus temsilcisiyle büyük oranda anlaşmaya vardı. Kulübüyle 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ramirez de Fenerbahçe’nin teklifini kabul etti. 24 yaşındaki sol bek İstanbul’a gelirken, Fenerbahçe ile son pürüzleri çözdükten sonra imzayı atacağı ifade edildi.

#Cristian Ramirez
#Fenerbahçe
#Rusya
#Shinji Kagawa
#Mousa Dembele
6 yıl önce