|

Kartal dört koldan

Healguera'nın fiyatını pahalı bulan Beşiktaş, gündemine Real Betis'li Assunçao'yu aldı. Siyah-beyazlı yönetim, Grella, Laursen, Boumsong ve Hangeland gibi isimlerle de görüşüyor.

Engin Albayrak
00:00 - 20/06/2007 Çarşamba
Güncelleme: 01:15 - 20/06/2007 Çarşamba
Yeni Şafak
Kartal dört koldan
Kartal dört koldan

Dış transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, yeniden Avrupa seferine başladı. Siyah-beyazlılar Real Madrid'li Helguera'nın yıllık 3,5 milyon euro istemesi üzerine fiyatı pahalı bulup bu futbolcudan vazgeçti. Yönetim, 2 haftadır ses çıkarmadığı bu transfer yatınca siteden bu futbolcuyla ilgilenmediklerini açıkladı. Bunun üzerine Beşiktaş, Real Betis'ten Marcos Dos Santos Assunçao ile görüşmeye başladı. Siyah-beyazlılar ayrıca Parma'nın Avustralyalı Grella, Aston Villa'dan Danimarkalı Laursen, Juventus'tan Fransız Boumsong ile Kopenhag'dan Norveçli Hangeland ile ilgileniyor.


Sağlam'dan Demirören'e teşekkür

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, nokta transferler yaptıklarını söyledi. Sağlam, “Tello ve Hakan'ı ben istedim. Runje oynamak istemeyince Rüştü ile anlaştık. Rüştü ve Mehmet Yozgatlı transferleri için başkanımız Yıldırım Demirören ve yönetime teşekkür ederim. Nokta transferler yaptık. Sadece ismi ile değil, bizi hedeflerimize taşıyacak 2 kaliteli ismi daha almanın çalışmaları sürüyor” dedi.


Toraman: Rüştü ve Yozgatlı iyi transfer

Beşiktaşlı İbrahim Toraman, memleketi Sivas'ta Beşiktaş Yaz Futbol Okulu'nu ziyaret etti. Minik futbolcuların yoğun ilgisi ile karşılaşan milli futbolcu, “Rüştü ve Mehmet Yozgatlı kendilerini ispatlamış oyuncular. Yapılan transferler iyi” yorumunu yaptı. 2010'a kadar sözleşmesi bulunan Toraman, şampiyonluk yaşamadan Avrupa'ya gitmek istemediğini söyledi. Öte yandan Gökhan Güleç, Beşiktaş'tan ayrılacağı şeklindeki haberlere açıklık getirerek, “2 yıllık sözleşmem var ve hiçbir yere gitmiyorum” dedi.


17 yıl önce