Montpellier penaltı kullanmayı unuttu

Yeni Şafak, Haber Merkezi
13:48, 25/03/2018, PazarG: Güncelleme: 14:54, 25/03/2018, Pazar
Yeni Şafak
Montpellier penaltı kullanmayı unuttu
Montpellier adın son penaltı golünü 1 yıl önce Ryad Boudebouz kaydetmişti.

Bir yıldır lehlerine penaltı verilmeyen Montpellier Kulübü, yayınladığı ilginç video ile bu duruma tepki gösterdi.

Ligue 1 ekibi Montpellier'in penaltı istatistiği dikkati çekti. Fransız ekibinin lehine 18 Mart 2017 tarihinden bu yana hiç penaltı verilmedi.

Montpellier'in sosyal medya hesabından da bu duruma ilginç bir video ile tepki gösterildi.

Kulübün tüm üyelerinin yer aldığı video büyük ilgi gördü.

  • Videonun içeriği
  • - Kulüp başkanı Laurent Nicollin gazetelerden penaltı arıyor.
  • - Teknik direktör Michel Der Zakarian'ı muayene eden doktor, "Penaltı kazanırsan" daha iyi olacaksın" diyor.
  • - Souleymane Camara'nın penaltı kullanacağı sırada takım arkadaşları araya giriyor ve "Kendini bu şekilde yorma" diyor.
  • - 1 yıl önce attıkları penaltının görüntüsü




Başlıklar :Montpellier
Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026