Fransız taraftarlar Marsilya'nın tesislerine saldırdı: Alvaro Gonzalez yaralandı
21:36, 30/01/2021, CumartesiG: Güncelleme: 21:51, 30/01/2021, Cumartesi
AA

Marsilyalı taraftarlar, tesislere saldırdı
Fransa Birinci Futbol Ligi'nin (Ligue 1) 22. haftasındaki Olympique Marsilya-Rennes maçı, ev sahibi takımın antrenman tesislerine gerçekleştirilen saldırı nedeniyle ertelendi.
Ligue 1'in internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, bu akşam oynanması planlanan karşılaşma, çıkan olaylar sonrası ileri bir tarihe alındı.
Fransız basınında yer alan haberlerde, yaklaşık 200 Olympique Marsilya taraftarının, kulüp yönetimini protesto etmek için ellerindeki meşalelerle antrenman tesislerine saldırdığı paylaşıldı.
Alvaro Gonzalez yaralandı
Ayrıca RMC Sport'un haberine göre, Marsilyalı oyuncu Alvaro Gonzalez, taraftarların saldırıları sonucunda yaralandı. Gonzalez'in durumunun ciddi olmadığı öğrenilirken, Marsilyalı taraftarlar sokakları ve stadı pankartlarla donattı.
- Marsilya şu anda ligde 32 puanla 7. sırada yer alıyor.
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.