|

Ümit Karan krizi Bülent Akın'la çözülüyor

Malatyaspor USA'da teknik direktörlük kariyerine başlayan Ümit Karan, önceki günlerde görevine son vermişti. Karan'ın istifa etmesinin ardından oyuncular da takımı bıraktı. Dün oynanması gereken kupa maçına çıkamayan Malatyaspor USA hükmen yenilerek turnuvadan elendi. Takım içerisindeki krizi sonlandıran yönetimin teknik direktörlük görevi için Bülent Akın'la resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Yeni Şafak
18:59 - 13/11/2017 Pazartesi
Güncelleme: 19:09 - 13/11/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
ABD'de flaş sonuçlara imza atan Malatyaspor USA, Ümit Karan sonrasında takımı Bülent Akın'a emanet edecek.
ABD'de flaş sonuçlara imza atan Malatyaspor USA, Ümit Karan sonrasında takımı Bülent Akın'a emanet edecek.

Malatyaspor USA, Ümit Karan'ın istifasının ardından Galatasaray ve milli takımın eski futbolcusu Bülent Akın ile anlaşmaya vardı. Kulüp başkanı Teoman Mutlu yaptığı açıklamada, Bülent Akın ile her konuda anlaştıklarını genç teknik adamı imza için Amerika’ya beklediklerini söyledi.

Amerika Cosmopolitan 1. Ligi'nde bu sezon şampiyonluk hedefiyle yola çıktıklarını kaydeden Mutlu, “Bilindiği üzere bu sezon yola Ümit Karan ile başlamıştık. Ancak görüldüğü lüzum üzerine kendisiyle yollarımızı ayırdık. Verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu süreçte yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde yine Tük futbol kamuoyunun yakından tanıdığı Galatasaray, Malatyaspor ve milli takımın eski futbolcusu Bülent Akın ile anlaşmaya vardık. Umarım bu anlaşma her iki taraf için de hayırlı Olur. Bülent hocayı imza için Amerika’ya davet ettik. Bu sezon Amerika Cosmopolitan 1. Ligi'nde şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

  • Öte yandan takım içerisinde yaşanan kriz sebebiyle dün oynanması gereken kupa maçına çıkamayan Malatyaspor USA, hükmen yenilerek turnuvadan elendi.
#Malatyaspor USA
#Bülent Akın
#Ümit Karan
6 yıl önce