|

Tubidy Mp3 dönüştürücü ve çeviri uygulaması! 2017 Tubidy uygulaması

Son zamanların en çok tercih edilen Mp3 dönüştürücü uygulaması olan Tubidy indirilme sayısında büyük artış yaşıyor. İstediğiniz videoları ve şarkıları farklı formatlara dönüştürmeye yarayan Tubidy, hem iOS hem de Android cihazlarında doğrudan kullanılabiliyor. İşte 2017 Tubidy Mp3 dönüştürücü uygulaması.

Yeni Şafak
10:31 - 9/11/2017 Perşembe
Güncelleme: 10:46 - 9/11/2017 Perşembe
Diğer
Tubidy Mp3 dönüştürücü ve kullanımı.
Tubidy Mp3 dönüştürücü ve kullanımı.

Tubidy Mp3 dönüştürücü ve çevirici uygulamasıyla istediğiniz müzikleri farklı formatlara dönüştürme olanağına kavuşabilirsiniz. Çıktığı ilk günden bu yana büyük bir kitleye ulaşan Tubidy uygulamasında istediğiniz tüm işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Youtube bağlantılarını otomatik olarak çevirme özelliğine sahip olan Tubidy, hem iOS hem de Android cihazlarında kullanılabiliyor.

mek için tıklayınız

mek için tıklayınız

mek için tıklayınız

Youtube içerisindeki tüm müzikleri bünyesinde bulunduran Tubidy, kullanıcısının istediği her müziği rahatlıkla indirmeye olanak veriyor. Bu sayede rakipleri arasından sıyrılarak daha popüler ve daha çok tercih edilerek hızla büyümeye devam ediyor. Sistemin alt yapısı sayesinde servise en yeni müzikler ve popüler şarkılar hemen yükleniyor. Tubidy'de tüm sanatçılara ait hem eski hem de yeni tüm albümlere rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz. Bu sayede istediğiniz şarkıyı dinleyebiliyorsunuz. Servis üzerinden aradığınız her tarzda müziği indirebiliyorsunuz. Özellikle Tubidy son zamanlarda yabancı dilde şarkılar, İlahi ve Slow müzik indirmek adına da kullanılıyor. Bu uygulamayı kullanabilmek için ilk olarak Tubidy sistemine kayıt olmak gerekiyor.

Birçok kullanıcı müzik dinlemek ve beğendiği müzikleri, mp3 leri indirmek için internete girer. Bu konuyla ilgili internet ortamında birçok websitesi var ama bu websitelerinden maalesef sadece birkaçı güvenilir. Güvenilir bir müzik sitesinin zor bulunmasının yanısıra bir çoğumuz müzik dinlemek veya indirmek için internete girerken birtek bilgisayarımızdan değil aynı zamanda cep telefonlarımızdan da faydalanmaya başladık. İşte bu saydığım her iki duruma da hitap edebilen bir siteyi tanıtacağım bugün. Ücretsiz müzik indirebileceğiniz, ücretsiz mp3 indirebileceğiniz bir site olan tubidy, dünya genelindeki internet fenomenleri arasında çoktan yerini almış durumda. Ülkemizde de hızla yükselen bir arama hacmine sahip olan tubidy yakın zamanda herkesin kullandığı bir site olma yolunda sağlam adımlarla ilerliyor.


Peki Tubidy sitesinde neler yapabilirsiniz?

Tubidy sitesinde aramalar yaparak dilediğiniz müziği, Mp3'ü dinleyebilir, beğendiklerinizi istediğiniz formatta ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Kullanımı çok basit olan bu sitede öncelikli olarak yapmanız gereken şey Tubidy sitesine "Sign up for an account" kısmından üye olmak. Üye olduktan sonra tubidy site adresini sık kullananlara eklemenizi tavsiye ederim. Çünkü gerçekten çok kullanışlı bir site. Siteye kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra en üstteki "search" kısmına hangi şarkıyı, Mp3'ü indirmek istiyorsanız onu yazıyorsunuz. Çıkan sonuçlardan herhangi birinin üzerini tıkladığınızda size birçok formatta beğendiğiniz şarkıyı, Mp3'ü, videoyu indirmek için alt alta alternatifler sunuyor. İstediğiniz formatı tıklayarak müzik indirme işlemini tamamlıyorsunuz.

#Tubidy
#Tubidy Mp3 dönüştürücü
#Mp3 dönüştürücü
6 yıl önce