|
Bunları, asla unutmayacağız…

15 Temmuz’daki darbe kalkışmasının öncesinde Paralel Hainler neler söylüyordu, hatırlayalım…

CIA elemanı Ekrem Dumanlı “Sanıyorlar ki bu kâbus gibi çöktü gitmez. Gider abicim gider. Gitmek zorunda. Ya adam gibi gider veya gitmek zorunda kalır!” (2 Eylül 2015)

*

FETÖ’nün “Zeyd” kod adlı TSK imamlarından Sam Amca’sının 007’si Tuncay Topçin 14 Temmuz 2016’da, Erdoğan’a atfen “Şafakta basıp, yatakta asacaklar” diye yazmıştı, twitter’da!

*

“Gazeteci” Müsvettesi Paralel Mustafa Ünal ise darbe teşebbüsünden sadece iki gün önce twitter’da, “Gör bak neler olacak” diye “Yurtta Sulh Konseyi”ndeki Cuntacı ağabeylerinin “ayak seslerini” haber veriyordu!

CIA elemanı Emre Uslanmaz, yine twitter’da kendisine “Türkiye’ye dönüş tarihini” soranlara, “Temmuz 2016” diye cevap yazıyordu…

Ta, 14 Eylül 2015’de!

*

Paralel Haşhaşilerden Bülent Kenesh de twitter’da “İyi bir çıkış yok artık! Kötü, daha kötü, en kötü çıkış var! Kötü olana darbe diyeyim, gerisini siz tahmin edin” diyordu! (7 Temmuz 2016)

DÖRT YIL SONRA

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe kalkışmasının dördüncü yıldönümünde “Millete Sesleniş” konuşması yapan Erdoğan, “15 Temmuz hiçbir şüpheye yer bırakmayacak şekilde ülkemizi İŞGAL girişimiydi” dedi.

Cumhurbaşkanı, ilk defa “işgal girişiminden” bahsederek, 15 Temmuz’da Türkiye’mize yönelik hayati saldırının asıl gayesini deşifre etmiştir.

*

Evet, dört senedir bu sütunda vurguladığımız gibi: Haydut Devlet ABD’nin 15 Temmuz’da FETÖ eliyle giriştiği darbe kalkışması başarılı olsaydı; Türkiye, tepeden tırnağa ABD-NATO’nun işgaline uğrayacaktı.

*

Haçlı Siyonist İttifakının piyonu FETÖ, işgali müteakip infaz listelerinde yer alanlara yönelik devasa bir katliam gerçekleştirecekti!

İşbu infaz listeleri 9 bin kişilik 12 gruptan (toplamda 108 bin) müteşekkildi.

Ceset torbalarına varıncaya kadar hazırlık yapmışlardı.

*

FETÖ’nün bu infaz listesinin ilk serisinde yer alanlar arasında “Bu Satırların Yazarı” da vardı.

KİLİSECİ FETÖŞİSTLER

15 Temmuz darbe kalkışması öncesinde esip gürleyen, tehdit eden, mangalda kül bırakmayan, bir şekilde darbe girişiminin işaret fişeğini çakan FETÖ’cü kahpelerin ekseriyeti kaçak vaziyetteler!

En başta ABD olmak üzere, Batılı devletlere sığındılar.

Bazıları da cezaevinde…

*

Kaçaklardan bir kısmı, Ayasofya’nın 86 sene sonra yeniden Cami olması üzerine tüm kinlerini kustular.

CIA’in Paralel Buldoğu Emre Uslanmaz, “Ayasofya’nın İslam’dan daha yaşlı olduğunu biliyorsunuz değil mi?” diye tweet attı; Bülent Kenesh ise “İlla bir ibadet yerine dönüştürülmesi gerekiyorsa, kiliseye dönüştürülmeliydi” dedi!

Böylelikle, Locaefendilerinin “Gizli Kardinal” oluşuyla “Fevkalade Paralel” bir tepki verdiler, Ayasofya Camii’ne!

*

Fetullah Haini için “Gizli Kardinal” tabirini ilk defa rahmetli Aytunç Altındal’ın kullandığını, bu vesileyle hatırlayalım: Altındal mı, zehirlenerek öldürülmüştü! (18 Kasım 2013)

*

Bir de FETÖ’nin “Herkül” adlı sitesinin editörü Osman Şimşek’in “Ayasofya’nın Cami olmasından nasıl rahatsızlık duyduğuna” dair bir cümlesi var ki, finali onunla yapalım…

“Ayasofya camiye dönüştürülerek maalesef nifaka peşkeş çekildi” diyor, Kilise Sever Mister Şimşek!

Haçlıların (ve de Siyonistlerin) “İslam’ı ifsat etme Projesinin” lokomotifi olan Locaefendi’nin Osman’ı, bu zırvasıyla “nerede konuşlandıklarını” açıkça ilan ediyor!

#FETÖ
#15 Temmuz
#Ayasofya
4 yıl önce
Bunları, asla unutmayacağız…
Amerika’nın keşfi ve Siyah Müslümanlar…
Türkiye’nin tezlerini kim anlatacak…
Enflasyon ile mücadelede beklentileri kırmak ve fiyat yapışkanlığının önüne geçmek
Cari açık ve Gabar’dan gelecek 3,2 milyar dolar
Küresel savaşın kaçınılmazlığına dâir