Papa yine sözlerini bitiremedi: Hastalığını söyleyip müsaade istedi
14:40, 12/02/2025, Çarşamba
AA

Papa'nın hastalığı 9 Şubat günü de konuşmasını yarıda kesmişti.
Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus, çarşamba günleri yaptığı genel kabul oturumundaki konuşmasını, bronşit rahatsızlığı sebebiyle okuyamadı.
Papa, Vatikan'da her çarşamba yaptığı genel kabul oturumu sırasında rahatsızlığının devam ettiğini belirterek "Şimdi rahibimizden konuşmamı okumasına izin vermek durumundayım. Çünkü geçirdiğim bronşit nedeniyle henüz ben okuyamıyorum. Umarım bir dahaki sefere konuşmamı yapabilirim." dedi. Papa, kabulün son bölümünde ise konuşmasını yaparak inananları barış için dua etmeye çağırdı.
3 gün önce de aynısı yaşandı
88 yaşındaki Papa Franciscus, geçen haftadan bu yana bronşit olması sebebiyle bazı kabullerini ya ertelemiş ya da sınırlı şekilde gerçekleştirmişti. Papa'nın, 9 Şubat Pazar günkü ayin sırasında da yorgun olduğu ve zorlandığı gözlenmişti. Papa, 2023 yılında da biri nefes darlığı şikayeti biri de karın duvarına protez yerleştirilmesi operasyonu olmak üzere, iki kez hastanede tedavi olmak durumunda kalmıştı.

Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Endonezya'da Gazze vurgusu: 'Filistinliler huzura kavuşmadan diğer ülkeler istikrara kavuşamaz'

Gündem
Esenyurt Belediyesi 6 Şubat depremi için toplanan yardımları depoda çürümeye terk etmiş

Gündem
Türkiye ve Pakistan'a ait askeri uçaklar Hint okyanusunda kol uçuşu yaptı
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.