|

Fenerbahçe Grasshoppers maçı canlı izle - CANLI SKOR izle

Fenerbahçe Grasshoppers maçı canlı izleme sayfasını buradan görebilirsiniz. UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Fenerbahçe evinde Grasshoppers ile karşılaşıyor. Mücadeleyi yakından takip etmek isteyen futbolseverler canlı skor bilgilerini buradan görebilirler. Maçtan önemli anları, pozisyonları ve canlı izleme ekranını buradan görebilirsiniz. Fenerbahçe Grasshoppers maçından son gelişmeleri sizlerle paylaşıyoruz. İşte tüm detaylar.

Yeni Şafak
21:10 - 18/08/2016 Perşembe
Güncelleme: 21:11 - 18/08/2016 Perşembe
Diğer
Fenerbahçe Grasshoppers maçı canlı izle

me ekranı için hemen tıkla. Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz

Fenerbahçe

bu akşam İsviçre ekibi Grasshoppers ile karşılaşıyor. Ülker Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı canlı izlemek isteyenler burada verdiğimiz link üzerinden Dsmar üyeliği ile mücadeleyi seyredebilirler. Saat 21.00'da başlayacak Fenerbahçe Grasshoppers

maçından en son gelişmeleri, takımların ilk 11'lerini, isatistikleri, canlı skor ekranını ve daha fazlasını buradan bulabilirsiniz. İşte Fenerbahçe Grasshoppers maçı canlı izleme sayfası ve son gelişmeleri.Fenerbahçe Grasshoppers maçı canlı izlemek için tıklayınızFenerbahçe Avrupa'daki 207. maçına çıkıyor


UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında İsviçre'nin Grasshoppers takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa'daki 207. sınavına çıkacak.



Sarı-lacivertliler, Avrupa kupalarında geçirdiği 42. sezonda bugüne kadar 206 müsabakaya çıktı. Bu karşılaşmalardan 74'ünü kazanan Fenerbahçe, 42 kez rakipleriyle berabere kalırken, 90 defa da sahadan mağlubiyetle ayrıldı.



Fenerbahçe bu maçlarda rakip filelere 256 gol gönderirken, kalesinde 312 gol gördü.






Fenerbahçe, Advocaat'la ilk maçına çıkacak


Fenerbahçe, bugün sözleşme imzalayacağı teknik direktör Dick Advocaat yönetiminde ilk sınavını, UEFA Avrupa Ligi elemeleri play-off turu birinci maçında yarın İsviçre'nin Grasshoppers takımı karşısında verecek.



Teknik direktör Vitor Pereira'yla yollarını ayırdıktan sonra Hollandalı çalıştırıcıyla anlaşma sağlayan sarı-lacivertliler, Grasshoppers karşısında turun ilk maçında avantaj arayacak.



UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransa Birinci Lig ekibi Monaco'ya elenen Fenerbahçe, Grasshoppers'ı geçerek UEFA Avrupa Ligi'nde grupları hedefliyor.



Sarı-lacivertlilerin rakibi İsviçre temsilcisi ise iki ön eleme turu oynayarak play-off aşamasına geldi. Kupaya 2. ön eleme turundan başlayan Grasshoppers, önce İzlanda'nın Reykjavik takımını saf dışı bıraktı. Grasshoppers, 3. ön eleme turunda da Kıbrıs Rum Kesimi'nden Apollon'u eledi ve Fenerbahçe'nin rakibi oldu.



İsviçre temsilcisi, 4 haftası geriden kalan yerel ligine ise kötü bir başlangıç yaptı. İlk maçını kazanan Grasshoppers, son 3 lig maçını kaybetti.



Fenerbahçe ile Grasshoppers arasında Ülker Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı, Avusturya Futbol Federasyonundan Robert Schörgenhofer yönetecek.



- Volkan Demirel dönüyor


Fenerbahçe'nin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, 100 gün sonra formasına kavuşacak.



Geçen sezonun 33. haftasından önce yaşadığı sakatlık nedeniyle bel fıtığı ameliyatı geçiren Volkan, takımla çalışmalara başlayarak hazır halde geldi.



Geçen sezon ligin son iki hafta maçıyla Ziraat Türkiye Kupası'nda final maçını kaçıran Volkan, bu sezon da Monaco maçlarında forma giyememişti. Sarı-lacivertlilerin kaptanı en son 9 Mayıs'ta yapılan Medipol Başakşehir maçında oynamıştı.



- Sistem değişiyor


Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Advocaat, Pereira'nın uyguladığı 3-5-2 sistemini değiştirecek.



Hazırlık maçlarında ve Monaco eşleşmesinde 3-5-2 oynayan Fenerbahçe, alışık olduğu düzene Advocaat'la dönüyor. Hollandalı teknik adamın sarı-lacivertli takımı 4-2-3-1 sistemiyle sahaya sürmesi bekleniyor.



Fenerbahçe'nin Grasshoppers karşısında muhtemel 11'i şöyle:



Volkan Demirel, Gregory van der Wiel, Roman Neustadter (Simon Kjaer), Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Aatif Chahechouhe, Salih Uçan, Emmanuel Emenike, Robin van Persie.



- Fenerbahçe'de 2 eksik


Sarı-lacivertli takımda cezaları devam eden Volkan Şen ve Alper Potuk, Grasshoppers karşısında forma giyemeyecek.



UEFA tarafından 30 Eylül'e kadar cezalı olan Volkan, bu karşılaşmada da yer alamayacak. Alper ise 3 maçlık cezasını Grasshoppers karşısında tamamlayacak.



Fenerbahçe'nin Danimarkalı stoperi Simon Kjaer'in durumu ise maç saatinde belli olacak. Monaco rövanşında sakatlığı nüks eden tecrübeli futbolcu dün takımla çalıştı.



Fenerbahçe ve Grasshoppers yemekte bir araya geldi


Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında yarın karşılaşacağı İsviçre ekibi Grasshoppers'ın yöneticileri ve maçın UEFA temsilcilerine Faruk Ilgaz Tesisleri'nde akşam yemeği verdi.


Gerçekleşen yemeğe, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ozan Balaban ve Futbol A.Ş. Genel Müdürü Engin Dumanlı, Grasshopper Kulübü Başkanı Stephan Anliker, CEO Manuel Huber, Yönetim Kurulu Üyesi Andras Gurovits ile İnsan Kaynakları Direktörü Paul Bollendorff katıldı. Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ozan Balaban ve Grasshopper Kulübü Başkanı Stephan Anliker, yemeğin iki kulübün birbirlerini daha yakından tanıması adına önemli olduğunu ve dostluk ilişkilerini geliştirmek istediklerini belirttiler.


UEFA delegasyonudan Juha Karjanlainen ve Dag Steinar Vestlund'un da yer aldığı yemek, her iki kulüp temsilcilerinin birbirlerine karşılıklı hediye vermesi ile sona erdi.



#Fenerbahçe
#Grasshoppers
#UEFA Avrupa Ligi
#Play-off
#Canlı skor
#Canlı maç izle
8 yıl önce