|

Fenerbahçe Grasshoppers maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Avrupa Ligi

Fenerbahçe Grasshoppers maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Fenerbahçe evinde İsviçre ekibi Grasshoppers'ı konuk edecek. Mücadelenin ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğunu merak eden futbolseverler haberimizden tüm ayrıntılara ulaşabilir. Play-off turundaki ilk maçı kazanarak avantaj yakalamak isteyen Fenerbahçe'de Grasshoppers maçı hazırlıkları tamamlandı. İşte son gelişmeler.

Yeni Şafak
00:17 - 18/08/2016 Perşembe
IHA
Fenerbahçe Grasshoppers
maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

İşte merak edilen bu soruları sizler için haberimizde yanıtlıyoruz. UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, Ülker Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda İsviçre'nin Grasshoppers takımını konuk edecek.

Fenerbahçe Grasshoppers

maçı yarın (18 Ağustos Perşembe) saat 2100'da oynanacak. Karşılaşma Dsmart kanalından naklen yayınlanacak. İşte Fenerbahçe Grasshoppers maçı öncesinde yaşananlardan son gelişmeler ve maç hakkındaki detaylı bilgiler.



FENERBAHÇE - GRASSHOPPERS


Tarih: 18.08.2016



Stat: Ülker Şükrü Saraçoğlu



Saat: 21.00



Hakem: Robert Schörgenhofer



Kanal: D-Smart Smartspor



Fenerbahçe'de Grasshophers maçı hazırlıkları tamamlandı


Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk karşılaşmasında, İsviçre temsilcisi Grasshoppers ile yapacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.



Can Bartu Tesisleri'nde yeni teknik direktörü Dick Advocaat yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirilen antrenmana koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan sarı-lacivertliler, daha sonra çabukluk çalışması gerçekleştirdi. Ardından 2 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.


Grasshoppers maçının hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, Can Bartu Tesisleri'nde kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı.



Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat: Yeni geldik ama Avrupa Ligi'nde olamazsak bizim için bunun hiçbir bahanesi olmaz


Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Grasshopper takımını eleyerek gruplara kalmak istediklerini söyledi.



UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turunda yarın İsviçre'nin Grasshopper takımı ile yapacakları maç öncesi Ülker Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Advocaat, taraftarın desteğine ihtiyacı olduklarını belirterek, şunları söyledi:


"Yarın umarım taraftarlarımız maça gelir. Taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Oyuncularla görüştüm, herkes ne yapması gerektiğini biliyor. Yapmamız gereken basit, iki maç sonunda UEFA Avrupa Ligi'nde olmak. Yeni geldik ama Avrupa Ligi'nde olamazsak bizim için bunun hiçbir bahanesi olmaz. Benim için önemli maç, hemen önümüzdeki maçtır. Önce önümüzdeki maçı geçmeliyiz. Rakibimizle ilgili analizler bana sunuldu. Yarın da takımla iki toplantıya yapacağız. Daha çok takımımın nasıl oynadığına odaklanmayı seven biriyim."






Teknik direktör Advocaat, takıma hücum futbolu oynatmak istediğini ifade ederek, "Bireysel faktörler önemlidir ama iyi bir organizasyona ihtiyaç vardır. Hücum futbolu oynamak istiyoruz. İlk düşüncemiz top bizde iken gol atmak ve oyunun nasıl oynanacağı kararını bizim vermemiz. Bireysel yeteneklerin üstüne de katarsak neden daha iyi olmayalım. Bu sezon önemli bir sezon, bunu bilmeliyiz. Robin van Persie bu takımın çok önemli bir parçası. Prensipte bireysel oyuncu üzerine konuşmak tarzım değil. Sisteme en iyi şekilde yanıt verecek oyuncular, sahada olacaklar. İsimler burada en önemli nokta değil. Ama van Persie'nin takımda olmasından dolayı mutluyum" diye konuştu.


Grasshopper karşısında Fenerbahçe'nin favori olduğunu ifade eden Hollandalı teknik adam, "Oyuncularım oynamak mı istiyor, kulübede mi olmak istiyor, tribünde mi oturmak istiyor, bunu göstermeliler. Bu takımın hocasıysam, takımımı favori görmeliyim. Bana göre favori biziz. Önümüzde 4 önemli maç var. Bunun sonrasında takım hakkında daha iyi fikir sahibi olacağım. Yaşlı olursunuz veya genç olursunuz, burada önemli olan konu iyi misiniz. En önemlisi başarılı olmak. Tabii ki gençlere önem vereceğiz" şeklinde konuştu.



VOLKAN DEMİREL: "HAYATTA BAZI DEĞİŞİKLİKLER, HAYATA GÜZEL ŞEYLER KATABİLİR"

Teknik direktör Dick Advocaat ile basın toplantısına katılan takım kaptanı Volkan Demirel ise, sağlık durumuyla ilgili olarak, "1 haftadır takımla çalışıyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum. Görev verildiği takdirde sahada olmak istiyorum" dedi.


Sezon öncesi teknik direktör değişikliği konusunda da tecrübeli kaleci, "Hayatta bazı değişiklikler, hayata güzel şeyler katabilir. Dick Advocaat, çok babacan, sevecen ve tecrübeli bir isim. Kendi ve takım adına inşallah hayırlısı olur. O bizle, biz de onunla bir arada olmaktan da dolayı çok mutluyuz" açıklamasında bulundu.


Taraftarları maça çağıran Demirel, "Biz takım olarak 10 gündür çok iyi çalışıyoruz. Hocamızla da tamamen maça hazırız. İhtiyacımız olan, seyircimiz ve her yere onları bekliyoruz. En büyük etkimiz taraftarımız. Onlarla birlikte istediğimiz sonuçları alırız" şeklinde konuştu.


"Sistem hakkında konuşmam doğru değil" diyen Volkan Demirel, "Geçmiş hakkında veya gidenin arkasından konuşmak doğru değil. Biz her zaman başarıyı istiyoruz. Hocamızla birlikte, onun tecrübesinden yaralanarak kupalara uzanacağız" diyerek sözlerini noktaladı.


ADVOCAAT'IN YARDIMCISI MARİO BEEN

Bu arada teknik direktör Dick Advocaat, yardımcısının bir dönem Feyenoord'u da çalıştıran vatandaşı Mario Been olacağını açıkladı. Been'in 19 Ağustos Cuma günü gelerek takıma katılacağı belirtildi




Pier Luigi Tami: “Fenerbahçe gibi güçlü bir takımla oynamak bizim için gurur kaynağı"


Grasshoppers Teknik Direktörü Pier Luigi Tami, “Fenerbahçe gibi güçlü bir takımla oynamak bizim için gurur kaynağı. İki maçımız var ve biz bu şekilde devam edebiliriz diye düşünüyoruz ve bugün maçın tadını çıkarmak istiyoruz" dedi.


UEFA Avrupa Ligi Play-off Turu ilk maçında yarın Fenerbahçe'ye konuk olacak olan Grasshopper'da Teknik Direktör Pier Luigi Tami ve futbolcu Benjamin Luthi açıklamalarda bulundu.


“Avrupa Ligi'nde oldukça iyi işler çıkardı"

Pier Luigi Tami, Fenerbahçe ile oynanacak maç ile alakalı yaptığı değerlendirmede, “Bu oyun bizi gerçekten şimdiden çok mutlu ediyor. Bizim takımımız Avrupa Ligi'nde oldukça iyi işler çıkardı. Genç bir takımımızla böyle bir imkan sağlandığı için memnunuz. Fenerbahçe gibi güçlü bir takımla oynamak bizim için gurur kaynağı. İki maçımız var ve biz bu şekilde devam edebiliriz diye düşünüyoruz ve bugün maçın tadını çıkarmak istiyoruz" açıklamalarında bulundu.






“Bunun avantajı ya da dezavantajı vardır"

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Dick Advocaat'ı takımın başına getirildiği hatırlatılması üzerine Tami, “Yeni bir teknik direktör olduğu zaman yeni bir motivasyon oluşur ve tabi ki burada bir avantajdan söz etmek için henüz erken. Çünkü yeni bir antrenörün yeni fikirleri olur ve bu fikirler 2 gün içinde uygulanması söz konusu değildir ve bunun avantajı ya da dezavantajı vardır" diye konuştu.


“Biz 2006'yı oynamıştık"

2006 yılında Dünya Kupası öncesi oynanan ve o dönemde yardımcı antrenör olduğu İsviçre Milli Takımı ile olaylı play-off maçında Türkiye ile olan anısının sorulması üzerine Pier Luigi Tami, “Evet ben bu stadyuma gelmiştim ve biz 2006'yı oynamıştık. Dünya Kupası'nda Almanya'da çok güzel anlar yaşamıştık. Kaybettik ama daha sonra 2-0 İsviçre olarak kazandık. Benim hatıralarım çok olumlu" dedi.


Luthi: “Olağanüstü bir coşkuyla karşılaşacağız"

Grasshoppers Kulübü futbolcusu Benjamin Luthi ise, “Benim kariyerimde çok farklı bir yeri olacak maç. Oldukça iyi bir atmosfer olan olağanüstü bir coşkuyla karşılaşacağız. Yapabildiğimizin en iyisini yapmayı düşünüyoruz. Bende bu maçı izlemiştim düdük çaldıktan sonra resimler hala gözümün önüne geliyor. Yarın bir oyun oynayacağız ve o zaman İsviçre Türkiye'ye karşı oynamıştı yarın biz Fenerbahçe'ye karşı oynayacağız. Kıyaslanacak bir durum yok aslında" diye konuştu.


İsviçre ekibi, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını basın toplantısının ardından gerçekleştirdiği idmanla tamamlayarak kampa girdi.




Fenerbahçe Grasshoppers maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Fenerbahçe evinde İsviçre ekibi Grasshoppers'ı konuk edecek. Mücadelenin ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğunu merak eden futbolseverler haberimizden tüm ayrıntılara ulaşabilir. Play-off turundaki ilk maçı kazanarak avantaj yakalamak isteyen Fenerbahçe'de Grasshoppers maçı hazırlıkları tamamlandı. İşte son gelişmeler.


#Fenerbahçe
#Grasshoppers
#UEFA Avrupa Ligi
#Play-off turu ilk maç
#Maç saat kaçta
#Maç hangi kanalda
#Maç ne zaman
8 yıl önce