|

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan Kılıçdaroğlu'na sordu: Yanındakilerinin gördükleri UFO muydu?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kameralar karşısında 'Verin görevi helikopterleri biz alalım' dediği sırada helikopterlerin sesi canlı yayında yankılanmış ve söz konusu görüntüler gündem olmuştu. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Kılıçdaroğlu'nun tepki çeken görüntüsüne ilişkin yaptığı açıklamada "Eğer yanındakilerin gökyüzüne baktıklarında gördükleri helikopter değilse, UFO muydu?" ifadelerini kullandı. Turan, "Pinokyo yalan söylerken burnu uzuyordu, ancak bunların yüzü bile kızarmıyor" dedi.

14:55 - 24/06/2022 Cuma
Güncelleme: 15:31 - 24/06/2022 Cuma
Yeni Şafak
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 'yangınla mücadele edilmiyor' dediği gün 14 uçak ve 27 helikopter havada bin 191 sorti yaptı.
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 'yangınla mücadele edilmiyor' dediği gün 14 uçak ve 27 helikopter havada bin 191 sorti yaptı.

Marmaris'te çıkan orman yangınıyla mücadele devam ederken bir heyetle birlikte bölgeye giden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yangınlardan iktidarı sorumlu tuttu.

Kılıçdaroğlu'nun kameraların karşısına geçerek 'Verin görevi bize, biz yapalım, biz bitirelim. Açalım bir kampanya uçağı da helikopteri de getirelim buraya' diye konuştuğu sırada yangına müdahale eden helikopterlerin sesi canlı yayından net bir şekilde duyuldu. CHP liderinin kurmaylarının da yangınla mücadele eden helikopterleri takip ettiği görüldü.

BÜLENT TURAN'DAN O GÖRÜNTÜLERE TEPKİ

Yangını siyaset malzemesi haline getirmeye çalışan Kılıçdaroğlu'nun bu görüntüleri gündem olurken AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan söz konusu anlara ilişkin açıklamada bulundu. Turan, Kılıçdaroğlu’nun Marmaris yangınında helikopter olmadığı iddialarına tepki göstererek,
“Eğer yanındakilerin gökyüzüne baktıklarında gördükleri helikopter değilse, UFO muydu?”
dedi.

"TEPESİNDE HELİKOPTERLER UÇUYOR"

Bülent Turan şu ifadeleri kullandı:

“Daha önce görev yapan milletvekillerinin, başbakanların, Meclis başkanlarının ve cumhurbaşkanlarının emekli maaşları için atılan adımı, ‘Cumhurbaşkanı zam istiyor’ algısıyla yaymaya çalıştılar. Oysa bundan yararlanan Kılıçdaroğlu dahil, çok sayıda CHP’li eski milletvekili vardı. Daha önce ‘Deprem bölgesine gittim, bir tane Kızılay çadırı görmedim’ demişti. Halbuki arkasında Kızılay çadırı vardı. Şimdi de Marmaris’te devletimizin tüm imkanlarıyla seferber olduğu, dünyaya örnek olacak şekilde ivedi ve organize bir şekilde müdahalede bulunduğu orman yangınında uçak ve helikopter olmadığını söylerken tepesinde helikopterler uçuyordu, etrafındakiler de başlarını yukarıya doğru çevirmişti. Eğer yanındakilerin gökyüzüne baktıklarında gördükleri helikopter değilse, UFO muydu? Güler misin ağlar mısın?

"YÜZLERİ BİLE KIZARMIYOR"

Orman Genel Müdürlüğü, 27 uçak, 14 helikopter olmak üzere toplamda 41 hava aracıyla yangına müdahale edildiğini açıkladı. Bu, canları pahasına yangınla mücadele eden kahramanlarımıza da haksızlık. Kimsenin moral ve motivasyonlarını bozmaya hakkı yok. Pinokyo yalan söylerken burnu uzuyordu, ancak bunların yüzü bile kızarmıyor”

#Bülent Turan
#Kemal Kılıçdaroğlu
#Marmaris
2 yıl önce