|

Eski eşi ve baldızını vurup, kafasına sıktı

Ankara Gölbaşı'nda Kamber Doğan, kendisinden boşanan eşi Sevilay Kaman'ın aracını durdurup tartıştı. Doğan, silahını çekip eski eşini ve yanındaki baldızı Gülen Kaman'ı vurdu. Ardından silahını başına dayayıp intihar etti

Ankara
00:00 - 16/07/2010 Cuma
Güncelleme: 22:28 - 15/07/2010 Perşembe
Yeni Şafak
Eski eşi ve baldızını vurup, kafasına sıktı
Eski eşi ve baldızını vurup, kafasına sıktı

Ankara'da önceki gece bir şahıs, kavga sonucu ayrıldığı eşi ve baldızını vurup, ardından canına kıydı. Olay, önceki gece Gölbaşı Karşıyaka Mahallesi 810 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre Kamber Doğan (42) boşandığı eşi Sevilay Kaman (38) ve kardeşi Gülen Kaman'ın (33) içinde bulunduğu otomobili durdurdu. Doğan, boşanmayı bir türlü hazmedemediği Sevilay Kaman'la tartışmaya başladı.

OLAY YERİNDE ÖLDÜLER

Tartışmanın büyümesi üzerine Doğan, yanında getirdiği silahını çekerek önce otomobildeki baldızı Gülen Kaman'ı başından vurdu. Doğan daha sonra kavga ettiği eski eşine kurşun yağdırdı. Cinnet getiren Doğan, son olarak silahını başına dayayarak tetiği çekti. Çevredeki vatandaşların polis ve 112 acil servisi aramaları üzerine olay yerine güvenlik güçleri ile sağlık ekipleri geldi. Kaman kardeşlerin, olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edilirken, başına aldığı tek kurşunla ağır yaralanan Kamber Doğan ise kaldırıldığı Gölbaşı Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.



14 yıl önce