|

Kiralık katil yine yanlış kişiyi öldürdü

Kağıthane'de bir aile alacak-verecek meselesi nedeniyle önceden aralarında husumet bulunan diğer aileye tetikçi tutarak binaya girecekleri esnada saldırı düzenledi. Saldırı esnasında tetikçinin silahından çıkan kurşunla bankta oturan bir kadın hayatını kaybetti. Kiralık katilin 2005 yılında yine yanlışlıkla 6 yaşındaki bir çocuğu silahla vurarak öldürdüğü ve geçen sene cezaevinden firar ettiği ortaya çıktı.

Yeni Şafak
15:26 - 22/10/2018 Pazartesi
Güncelleme: 15:28 - 22/10/2018 Pazartesi
IHA
Zübeyde Kahraman'ın ölümüyle sonuçlanan olayla ilgili tüm detayları çözen polis, tetikçi ve azmettirenler dahil 10 şüpheliyi gözaltına aldı.
Zübeyde Kahraman'ın ölümüyle sonuçlanan olayla ilgili tüm detayları çözen polis, tetikçi ve azmettirenler dahil 10 şüpheliyi gözaltına aldı.

Kağıthane’de bir aile alacak-verecek meselesi nedeniyle önceden aralarında husumet bulunan diğer aileye tetikçi tutarak binaya girecekleri esnada saldırı düzenledi. Saldırı esnasında tetikçinin silahından çıkan kurşunla bankta oturan bir kadın hayatını kaybederken, saldırıya uğrayan aileden 1 kişi ise kolundan yaralandı. Polis olayla ilgili tüm detayları çözerek tetikçi ve azmettirenler dahil 10 şüpheliyi gözaltına aldı.

İstanbul Kağıthane'de, geçtiğimiz 10 Ağustos Cuma günü saat 00.00 sıralarında
Hamidiye Mahallesi Kaymak Sokak üzerindeki meydana gelen olayda eskiden ortak olan A. ve T. aileleri arasında arsa meselesi, alacak ve verecek davası yüzünden anlaşmazlık çıktı.

4 defa silahlı saldırı düzenlemişler

Yaşanan olayın ardından A. ailesi sürekli olarak cep telefonuyla T. ailesini tehdit ederek, yaşadığı evin önüne de mermi bırakarak gözdağı verdi. Tehditlerin ardından
A. ailesi üyeleri, T. ailesine yönelik geçtiğimiz 11 Aralık, 19 Aralık ve 22 Aralık 2017 ile 8 Şubat 2018 tarihlerinde silahlı saldırı düzenledi
. Saldırılarda T. ailesinden İsa T. hafif şekilde yaralandı.

Kiralık katil tuttular

  • Saldırıları devam ettiren A. ailesi, olay gününden önce bir süre T. ailesinin hareketlerini takip ettirdi. İş yerinden çıkışı ve eve girişleri dahil olmak üzere tüm durumlarını tespit eden
    A. ailesi, saldırıyı gerçekleştirmek için plan yaptı. Plan kapsamında A. ailesi, cezaevi firarisi Murat K.’yı (49) saldırıyı gerçekleştirmek üzere tetikçi olarak tuttu.

6 yaşındaki çocuğu da yanlışlıkla öldürmüş

Şubede sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri, “Bize bu kumpası kuranların hepsini şöhret edeceğim” dedi. Öte yandan A. ailesinin tutturduğu tetikçi Murat K.’nin 2005 yılında yine yanlışlıkla 6 yaşındaki bir çocuğu silahla vurarak öldürdüğü ve geçen sene cezaevinden firar ettiği ortaya çıktı.

#İstanbul
#Kağıthane
6 yıl önce