MHP lideri Bahçeli'nin kız kardeşi Semiha Bahçeli hayatını kaybetti

20:00, 02/11/2026, PazartesiG: Güncelleme: 20:37, 02/11/2026, Pazartesi
Yeni Şafak
MHP lideri Bahçeli'nin kız kardeşi Semiha Bahçeli hayatını kaybetti
Devlet Bahçeli'nin kız kardeşi Semiha Bahçeli'nin vefatı sonrası siyaset cephesi taziye mesajları paylaştı.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kız kardeşi Prof. Dr. Semiha Bahçeli hayatını kaybetti. Vefat haberinin ardından Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'de taziye çadırı kuruldu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kız kardeşi Prof. Dr. Semiha Bahçeli vefat etti.

Bahçeli'nin vefatının ardından memleketi Osmaniye'de taziye çadırı kuruldu.

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten taziye mesajı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kız kardeşi Prof. Dr. Semiha Bahçeli'nin vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Semiha Bahçeli'nin vefatını üzüntüyle öğrendiklerini belirterek, merhumeye Allah'tan rahmet diledi. Bahçeli'ye hitaben "muhterem büyüğümüz" ifadesini kullanan Çelik, başta MHP Genel Başkanı olmak üzere ailesine, yakınlarına ve MHP camiasına sabır ve başsağlığı dileklerini iletti. Çelik, mesajını "Mekânı cennet, makamı âli olsun" sözleriyle tamamladı.

Bahçeli'nin vefatına ilişkin AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok da sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Ok, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin kıymetli kız kardeşi Prof. Dr. Semiha Bahçeli’nin vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim.

Merhumeye Allah’tan rahmet; başta Sayın Bahçeli olmak üzere ailesine, yakınlarına ve MHP camiasına sabır ve başsağlığı diliyorum.

Bu acılı gününde Sayın Bahçeli’nin ve ailesinin üzüntüsünü yürekten paylaşıyorum. Rabbim merhumenin mekânını cennet, makamını âli eylesin."


Bahçeli'den 100 il 1000 ilçe önerisi
Gündem
Bahçeli'den 100 il 1000 ilçe önerisi
MHP'den 'muhtarlık' iddialarına yalanlama: Kaldırmak değil güçlendirmek istiyoruz
Gündem
MHP'den 'muhtarlık' iddialarına yalanlama: Kaldırmak değil güçlendirmek istiyoruz
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Hep birlikte daha güçlü Türkiye’ye ulaşacağımızdan asla şüphem yoktur
Gündem
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Hep birlikte daha güçlü Türkiye’ye ulaşacağımızdan asla şüphem yoktur

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026