|

Mahsun Kırmızıgül'e tuzak

Mahsun Kırmızıgül'ün terör örgütü PKK bayrağı önünde çekilmiş gibi görünen kadrajlı fotoğrafı Kırmızıgül'ü zor durumda bırakıyor.

00:00 - 9/01/2008 Çarşamba
Güncelleme: 12:52 - 9/01/2008 Çarşamba
Yeni Şafak
Mahsun Kırmızıgül'e tuzak
Mahsun Kırmızıgül'e tuzak

Senaryosunu yazıp yönettiği ilk filmi 'Beyaz Melek'le dikkatleri üzerine çeken sanatçı Mahsun Kırmızıgül'ün başı, internette dolaşan bir e-posta sebebiyle dertte.




Zaman Gazetesi'nin haberine göre, başta Facebook olmak üzere sanal ortamda hızla yayılmaya devam eden e-postada, Mahsun Kırmızıgül, kadrajlanmış fotoğraflarla terör örgütü PKK'lılarla işbirliği içinde gibi gösterilmeye çalışılıyor. Sanatçıyı da rahatsız eden bu e-postada şu ifadelere yer veriliyor: "Yıllardır tiksindiğimiz, belası ile hangi gün karşılaşacağımızı bilemediğimiz, 30 bin Mehmetçiğimizin şehit olmasına sebep olan, Türk'ü, Kürt'ü, Laz'ı, Çerkez'i birbirine düşürmeye çalışan bebek katillerinin, teröristlerin destekçisi olan Mahsun Kırmızıgül, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının sırtından geçinip bizleri arkadan bıçaklıyor. Her Türk vatandaşı bu maili tanıdıklarına göndersin. Fotoğrafta Mahsun'un yanında duran PKK paçavrasına dikkat."


Mahsun Kırmızıgül kendi internet sitesinde olayın iç yüzünü izah ediyor. Sanatçıyı karalamak için gönderilen bilgilerde yer alan fotoğrafların dizi çekimi için gidilen Kuzey Irak'ta çekildiğine işaret ediliyor. Kırmızıgül, atv'de yayınlanmış 'Aşka Sürgün' dizisinin çekimlerinin bir kısmını Kuzey Irak'ta gerçekleştirmişti. Sanal ortamda karşı mücadeleye geçen Mahsun hayranları Habur Sınır Kapısı'ndan geçerken sanatçının Zaho valisi ve orada bulunan kişilerle hatıra fotoğrafı çektirdiğini belirtiyor. Sanatçıyı sevmeyenler tarafından bu fotoğrafların kadrajlanıp PKK bayrağı önünde poz vermiş gibi gösterildiğine vurgu yapan sevenleri, söz konusu bayrağın PKK değil, Kuzey Irak bayrağı olduğunu kadrajlanmamış fotoğraflarla ispat ediyor.


16 yıl önce