|

Ankara'da zincirleme trafik kazası haberi: 9 yaralı

Ankara'da bir minibüs ve 4 otomobilin karıştığı trafik kazasında 9 kişi yaralandı.

Yeni Şafak
18:45 - 6/05/2017 Cumartesi
Güncelleme: 18:49 - 6/05/2017 Cumartesi
AA
Ankara'da zincirleme trafik kazası: 9 yaralı
Ankara'da zincirleme trafik kazası: 9 yaralı

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bir minibüs ile 4 otomobilin karıştığı trafik kazasında 9 kişi yaralandı. Bağdat Caddesi üzerinde seyir halindeki 06 BT 0495 plakalı minibüs yağış nedeniyle kayganlaşan yolda önündeki 4 otomobile çarptı.

Zincirleme trafik kazasına dönüşen olayda, 35 FG 5598 plakalı araç içerisindeki Safiye Ö, Mehmet Ö, Sefa Ö, 06 BT 1853 plakalı araç içerisindeki Emrah D, Mesut G, Yenimahalle Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına ait 06 AY 0226 plakalı araçtaki Rıza Ş, Ali T, Nurgül İ. ve 71 BB 813 plakalı araç içerisindeki Mevlüt B. yaralandı.

Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından çevre hastanelere kaldırıldı. Yol, kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından trafiğe açıldı.

Güvenlik kamerasına takılan yankesici tutuklandı-
Başkentte otobüs ve dolmuşlarda yolcuların cep telefonlarını çalan Özgür Y, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Güvenlik kameralarından yapılan tespitlerle Ankara'da çeşitli güzergahlardaki dolmuş ve otobüslerde, beş ayrı yankesicilik olayını gerçekleştirdiği belirlenen Özgür Y'nin (37) yakalanması için Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti.

Zanlının kimliğini belirleyen polis ekipleri, Altındağ ilçesi Çankırı Caddesi'nde bulunan dolmuş duraklarında beklemeye başladı. Kısa bir süre sonra olay yerine gelen Özgür Y, yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Kalabalıktan yararlandı -
Bindiği otobüs ve dolmuşlarda kalabalıktan yararlanarak cep telefonlarını çalan zanlının soğukkanlı tavırları güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde araca binerek yankesiciliği gerçekleştiren zanlının hızlı bir şekilde aracı terk ettiği gözleniyor.
#Ankara
#Zincirleme trafik kazası
#Kaza
#Yenimahalle
7 yıl önce