|

Edin Dzeko Roma'da mutlu - Avrupa'dan transfer haberleri

Edin Dzeko Roma'da kalıyor. Bosna Hersekli santrafor Edin Dzeko'nun menajeri Redzepagic, golcü oyuncunun Roma'da kalmaya devam edeceğini duyurdu. Roma'da başarılı bir sezon geçiren başarılı futbolcu Edin Dzeko kariyerine İtalyan ekibinde geçireceğini bildirdi.

Yeni Şafak
19:07 - 29/06/2016 Çarşamba
Güncelleme: 16:31 - 29/06/2016 Çarşamba
Edin Dzeko

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Roma'da kiralık olarak parlak bir sezon geçirmemesinin ardından kulübü Manchester City ile sözleşmesi geçtiğimiz sezonun bitiminde sona ermişti. Bosna Hersek'li golcü Edin Dzeko'nun sarı-kırmızılı takımda kalacağı açıklandı.Edin Dzeko geçen sezon 31 maçta 8 gol atmış beklentilerin biraz altında kalmış olmasına rağmen gelecek sezon kadrosunda mutlaka görmek isteyen Luciano Spalletti anlaşma sağlandığı için keyifli.



Dzeko'nun menajeri İrfan Redzepagic, sarı-kırmızılı başkent takımına yakınlığıyla bilinen "romagiallarossa.it" isimli internet sitesine, bu sezonki performansıyla eleştirilen 30 yaşındaki golcünün geleceğine dair önemli bir açıklamada bulundu.



Bosna Hersekli golcünün Roma'da kalıp kalmayacağı sorusuna menajer, "Evet, Roma'da kalacağını söyleyebilirim." yanıtını verdi.



Inter'in

Dzeko

ile ilgilendiği iddiaları hatırlatılan menajer Redzepagic, bu söylentileri de yalanlayarak, "Inter ile herhangi bir temas yok." dedi.



Roma'ya geçen sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'den gelen Dzeko, sarı-kırmızılı formayı giydiği 39 maçta 10 gol atarken, 6 da asist yapmıştı.



#Edin Dzeko
#Futbol
#İtalya Serie A
#Roma
#Transfer
8 yıl önce