|

20 milyon euro'yu reddetti

İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) Espanyol forması giyen 31 yaşındaki golcü Sergio Garcia'nın, Çin'in Hebei Fortune Kulübü'nün 20 milyon euro'luk transfer teklifini reddettiği bildirildi.

Yeni Şafak
17:53 - 18/02/2015 Çarşamba
Güncelleme: 15:56 - 18/02/2015 Çarşamba
AA
Sergio Garcia'nın menajeri Xavi Diaz, İspanyol basınına yaptığı açıklamada, Garcia'nın Sırp Radomir Antic'in teknik direktörlüğünü üstlendiği Çin'in Hebei Fortune Kulübü'nden gelen 2 yıllık transfer teklifini kabul etmediğini Espanyol Kulübü'ne ilettiklerini belirtti.


Garcia'ya her zaman teklifler geldiğini ancak futbolcunun Espanyol'a çok bağlı olduğunu vurgulayan Diaz, "Düşünüp, en iyisinin burada devam etmek olduğuna karar verdik. Sözleşmesini yeniledikten sonra sadece Espanyol'da devam etmeyi ve her şeyini takıma vermeyi düşünüyor" dedi.


İspanya Kral Kupası yarı final ilk maçında Athletic Bilbao ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Espanyol'un Bask takımını eleyip, finale çıkmak istediğini kaydeden Diaz, "Sergio'nun arzusu takımını kupa finaline taşımak" yorumunda bulundu.


Menajer Diaz, Sergio'nun tekrar İspanya Milli Takımı'nın formasını giymek istediğini de belirtip "Gizlemeye gerek yok. Milli formayı tekrar giyebilme olasılığı onda çok büyük heyecan yaratıyor. Bence de milli takıma çağırılması adil bir karar olur. Mevcut durumda onun gibi iyi bir grafik yakalayan başka İspanyol forvet de yok" ifadelerini kullandı.


La Liga'da gol kralllığı yarışında 10. sırada yer alan Sergio Garcia'nın 22 maçta 9 golü ve 6 asisti bulunuyor.
#Sergio Garcia
#Espanyol
#transfer teklifi
#Futbol
#Hebei Fortune
9 yıl önce