|

Alex ve Cristian Dünya yıldızlarıyla sahada

19 Haziran'da 91. yılını dolduracak Figueirense Kulübü için özel maçta F.Bahçeli futbolcularla birlikte Robinho, Thiago Silva, Felipe Santana, Agusto ve Elias gibi oyuncular forma giyecek

00:00 - 20/05/2012 Pazar
Güncelleme: 01:41 - 20/05/2012 Pazar
Yeni Şafak
Alex ve Cristian Dünya yıldızlarıyla sahada
Alex ve Cristian Dünya yıldızlarıyla sahada

F.Bahçe'nin Brezilyalı futbolcuları, Avrupa'dan diğer bir çok Brezilyalı yıldız oyuncuyla birlikte 12 Haziran'da 91. yılını dolduran Figueirense Kulübü için özel maçta sahada olacaklar. F.Bahçe'den Alex ve Cristian'ın katılacağı etkinlikte, Arsenal'de forma giyen eski F.Bahçeli Andre Santos da yer alacak. Ayrıca Milan'dan Robinho ve Thiago Silva, Dortmund'dan Felipe Santana, Bayer Leverkusen'den Renato Agusto ve Sporting'den Elias, bu organizasyonda yer alması kesinleşen diğer isimler. Böyle bir etkinlikte yer aldığı için çok mutlu olduğunu belirten Andre Santos, 'Eski arkadaşlarla birlikte en sevdiğimiz işi yapacağız. Figueira'nın sahasında tekrar forma giymek rüya gibi. Benim için her şeyin başladığı yer' dedi.


İngiliz basınından Jem Karacan iddiası

İngiliz Daily Star gazetesinin haberine göre F.Bahçe, Leeds United'de forma giyen Jem Paul Karacan'ı transfer gündemine aldı. 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, Türk Milli Takım'ın alt yaş gruplarında forma giymişti.


Dia Senegal Milli Takım kadrosuna alınmadı

F.Bahçeli Dia, Senegal'in Fas, Liberya ve Uganda ile yapacağı özel maçların kadrosuna alınmadı. Dia geçen hafta açıklanan 29 kişilik kadroda yer almış, ancak daha sonra 25'e düşen listeye dahil edilmedi.



12 yıl önce